keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Messilä majoitus


Vietimme pääsiäisenä kaksi päivää ja yhden yön perheen kanssa Messilässä lasketellen. Loma oli aivan ihana ja lomakohde loistava lapsiperheen näkökulmasta. Voit lukea meidän kokemuksia Messilän rinteistä lapsiperheen näkökulmasta edellisestä postauksestani. Ajattelin suoda oman postauksen kokonaan myös Messilässä majoittumiselle, koska puitteet siellä olivat niin kauniit.

Messilän aittamökit ovat tunnelmallisia
Yövyimme kartanon pihapiirissä aittamökissä. Wanha aitta on tunnelmallinen ja rauhallinen majoitusvaihtoehto lapsiperheelle. Aittamökissä on kaksi makuuhuonetta sekä tupakeittiö. Aittamökissä on valmiudet pienimuotoiseen kokkailuun. Tupakeittiöstä löytyy kaksi hellalevyä ja mikro sekä tietysti jääkaappi, kahvinkeitin ja muut perusastiat ja -välineet. Jos mökissä kokkailu ei kiinnosta, niin ravintola Bistro on noin 100 metrin päässä.
Mökit ovat todella suloisia ja niistä henki vanhan ajan tunnelma.Aamulla kun heräsimme, kylpi koko kartanoalue auringossa. Oli aivan hiljaista. Suosittelen yöpymään Messilässä jo pelkästään vanhan ajan tunnelman takia, mutta erityisesti siksi, että mökistä oli helppo puikahtaa heti aamusta mäkeen ja korkata rinteet, kun hissit aukesivat.Muiden vielä nukkuessa, istuskelin ensin yksin ja sitten 4-vuotiaan kanssa aittamökin terassin portailla. Ihailimme auringon nousua. Oli jo todella lämmin, linnut lauloivat ja kevät tuntui ilmassa. Hörpin aamukahviani ja rupattelimme niitä näitä. Aivan mahtava loma-aamu.

Messilän kartanoalue kylpi aamuauringossa

Aamiaisen söimme Kartanoravintolassa. Herkullinen buffa-aamiainen kuului aittamökin hintaan. Tämä on todellista luxusta lapsiperhe-elämässä. Helpottaa lähtöä ja pakkaamista, kun ei tarvitse miettiä ruokia ja onhan se vaan niin nautinnollista syödä hotelliaamiainen kertakaikkisen upeassa kartanomiljöössä. Lapset ihmettelivät vanhoja esineitä ja äiti nautti kauniin kartanon tunnelmasta ja toisten tekemästä aamiaisesta. Wau, olipa kiva avaus päivään!Aamiainen Kartanoravintolassa

Matka on toteutettu yhteistyössä Messilän kanssa, mutta kaikki mielipiteet ja kokemukset ovat perheen omia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...