sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Mökkikuume

Tiedättekö sen tunteen, kun kevätaurinko alkaa paistamaan ja lumet sulamaan. Ajatukset alkavat harhailemaan yhä useammin tulevaan mökkikauteen. Se fiilis, kun ekaa kertaa ollaan talven jälkeen menossa mökille yöksi. Minulla iskee hurja mökkikuume aina näin maaliskuussa. Aletaan lasten kanssa suunnittelemaan tulevan kesän must-do-asioita, miehen kanssa mietitään DIY-juttuja, muistellaan edellistä kesää ja fiilistellään kuvista mökkitunnelmaa.
Talven aikana en montaakaan ajatusta kesämökille suo. Muutama käytännöllinen ajatus on tullut esim. myrskyn jälkeen, että onkohan puita kaatunut tms. Mutta näin keväisin kun aurinko paistaa alkavat ajatukset kyllä harhailla tulevaan mökkikauteen entistä useammin. Mökillä ehkä parasta on herätä aurinkoiseen päivään - koko ihana päivä edessä. Mies on leiponut Sikke Sumarin yön ylisämpylöitä ja kahvi tuoksuu aamupalapöydässä. Lapset pomppivat yöpaidat päällä trampalla ja suunnittelevat uimaan menoa. Ihan parasta!


Emme todellakaan ole mitään megamökkeilijöitä vaan olemme enemmänkin urbaaniperhe, joka opettelee ja välillä töttöröi ja vähän niin kuin kantapään kautta aina oppii uusia juttuja mökkeilystä. :)
Täytyy käydä ostamassa muutama mökkilehti tähän akuuttiin mökkikuumeeseen. :)


Onko täällä muita mökkeilystä ja DIY-jutuista syttyviä? Koska aloitatte mökkikauden, mitä suunnitelmia tulevalle kesälle on?

I'm longing for summer and the summer cottage. 4 kommenttia:

 1. Oi tulipa hinku mökille <3 Meillä mökkeillään kesäisin ja toki muinakin vuodenaikoina jonkin verran, mutta näin talviaikaan lasten harrastukset haittaavat vapaa-aikaa :D , niin tosi harvoin päästään viikonloppuna mökille...
  Mutta pian se kesä jo sieltä kolistelee :D Onneksi <3

  Ja tsemiä mökkikuumeeseen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nadja kiva kuulla, että teillä mökkeillään kanssa. Laita joskus jotain mökkeilyvinkkejä. Meillä on vähän sama homma, että lasten harrastukset pitävät kaupungissa, mutta toivottavasti pian päästään korkkaamaan kausi.

   Poista
 2. Mulla on kans ihan tosi kova hinku mökille!! Ääh.. milloinkohan jäät sulaisi, että pääsisimme sinne!!? Meillä on jo edellisenä syksynä yleensä päätetty mitä kaikkea pientä kivaa puuhaa haluamme tehdä kesän aikana. Tänä kesänä meillä on ainakin kahden pienen vierasaitan sisustaminen ja terassialueen kuunnostaminen "todo"-listalla :D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Såfin ihanalta kuulostaa teidän tämän vuoden mökkisuunnitelmat. Laitathan jotain pilkahduksia myös blogiisi?

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...