torstai 24. maaliskuuta 2016

Pääsiäismunajahti

Saimme ystäviltämme ihanan kutsun saapua pääsiäismunajahtiin heidän pihallensa. Tytöt olivat aivan täpinöissään kutsusta ja niin olin minäkin.
Pihalla meitä odotti ystäviemme lisäksi kori, jossa oli jokaisen lapsen nimellä varustettu kirjekuori. Kuoren sisällä oli kartta ja kartassa rastit, missä munat ovat. Kartat oli piirretty eri ikävuosiin sopiviksi. Lapset olivat 2-6-vuotiaita. 2-vuotiaat ihmellivät hiekkalaatikon ympärillä piilopaikkoja, kun taas 6-vuotias jo juoksenteli hakemassa rasteja kauempaa. Lasten silmät loistivat ja riemun kiljahdukset täyttivät pihamaan.Pääsiäismunajahti
2-vuotiaatkin osasivat jo hienosti tunnistaa kartasta puun, keinut ja hiekkalaatikon. Sitten lähdettiin matkaan etsimään piilopaikka ja upeasti he piiloja löysivätkin ja jaksoivat olla mukana leikissä. Tietysti suklaamuna-aarre jaksoi motivoida ainakin meidän 2-vuotiasta. ;)


Pääsiäismunajahti on todella mukava pääsiäisen ohjelmanumero lapsille. Munajahdinhan voi toteuttaa joko ulkona tai sisällä. Ulkojahdissa suklaamunat on hyvä kääriä vielä folioon, niin kuin ystävämme oli tehnyt.
Munajahdin voi toteuttaa eri tavoin. Munia voi etsiä ilman karttoja ja niin että munia haetaan summamutikassa. Ystävämme oli piirtänyt kartat, koska etsijöiden ikähaitari oli niin iso. Karttojen avulla vältyttiin siltä, että isommat olisivat löytäneet kaikki munat. Karttojen piirtäminen tosin vaatii enemmän ennakkovalmisteluja.
Jos valtava suklaan määrä pääsiäisenä hirvittää, niin muovisiin munankuoriinhan voi piilottaa jotain muuta kivaa yllätystä. Lapsista parasta on se aarteiden etsiminen ja puuhaaminen yhdessä perheen kanssa.
Kuuluuko teidän pääsiäiseen munajahti?


Our friends invited us to the easter egg hunt. Kids loved it! It was so much fun!

2 kommenttia:

  1. Teillä taatusti ollut hauskaa:)

    Kuuluu kyllä, juuri kävin piilottamassa munat ja piirsin kartan:)

    Ihanaa pääsiäistä ♥

    VastaaPoista
  2. Hih hih, hauskaa munajahtia teidän perheelle. Munien piilottelu yöllä on vähintään yhtä kivaa kun niiden etsintä :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...