torstai 3. maaliskuuta 2016

PdL SS16 - sovituskuvia

Postin pakettiseurantasivua on tänään päivitetty, koska, koska, koska?? No iltapäivällä tekstari piippasi ja Pomp de Lux:n paketti odotti noutajaansa. Ilta oli menoja täynnä ja päästiin hetki sitten sovittelemaan tämän kevään uutuuksia. Tässä esittelen lempparini, voila!

Pikkuiset mallit käyttävät 110 cm ja 122 cm vaatteita ja mielestäni koot vastasivat erittäin hyvin. Tuplakoot ovat tänä vuonna meille hankalia, kun molemmat tytöt ovat juuri siirtyneet  uusiin 110 ja 122 kokoihin, joten tuplakokovaatteet olivat melko reiluja nyt. Onhan tässä tietysti kesään vielä aikaa!

Tämä Haley top yhdistettynä ihanan pehmeisiin ja mukaviin tummansinisiin Gem housuihin on varmasti meidän yksi lemppariasuista tulevana kesänä. Rennon mukava, mutta sellainen, jolla on helppo kiipeillä puissa tarpeen vaatiessa. :)Bergamo housut ostin kaikille kolmelle tytölle mintun värisenä, ja ne on tyttöjen päällä yhtä supersuloiset ja pehmeät kuin arvelinkin. Nämä housut pysyvät hoikallakin tytöllä päällä. Tässä kuvassa housut on yhdistetty Gibbs neuletakkiin, jonka ostin 6-vuotiaalle mustana ja 4-vuotiaalle harmaana. Varmasti aivan luottoneule/-college koko kevään.Tätä Cadmus mekkoa mietin etukäteen, mutta on kyllä kaunis malli. Huomasin jälkikäteen, että tämä kuvassa oleva mekko on 110-116 cm eli pikkusiskon mekko 122 cm käyttävällä. Väri on kaunis ja kun epäilin läpikuultavuutta niin aluskangas saa hyvin "himmennettyä" kuultoa.Mun ja tyttären lemppari on tämä Amadora Dress. Todella elegantti ja ryhdikäs. Sivuilla on taskut ja mekkoa voi pitää nauhan kanssa tai ilman.Cremona housut on myös todella pehmeää ja mukavaa kangasta. Menevät vaikka koulussa alkusyksystä.


Baker treggingseissä on kaunis kuvio. Me hommattiin housut mintun värisenä. Ihanan keväiset.
Cremona mekko on tyttären lemppari. Koska koko on tuplakoko 122-128 cm, niin se on melko pitkä, juuri kokoon 122 cm siirtyneelle tytölle.


Hendrick mekko on söpö ja raikas. Tässä mekossa on sama homma, että tuplakoon 122-128 takia vyötärö menee liian alas meidän tytöllä.Tällaisia kerkesin kuvata. Muutama muukin tuli vielä tilattua, mutta tässä tämän paketin herkuimmat! Todella mielissäni olen ostoksista ja mallisto on upea tänäkin vuonna. Yhtään tyllihametta en ostanut, mikä taitaa olla ensimmäinen kerta!

Tämän vuoden Pomp de Lux-kutsuilta voit lukea täältä

Onko teille jo tullut paketteja? Tuliko onnistuneita ostoja? Mikä oli lemppari?

Seuraa blogiani facebookissa Bubble bath time

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...