sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Helpot herkut pääsiäiseen

Ensi viikolla on jo pääsiäinen ja moni varmasti starttaa pääsiäisen viettoon jo heti torstaina. Pääsiäisenä on mukava syödä hyvin ja ainakin itse kaipaan raikkaita keväisiä makuja sitruuna, lime ja rahka on pääsiäisen ehdottomia leivonta-ainesosia. Arlan kausimaku sitruuna-lime rahkan avulla leipominen helpottuu ja nopeutuu. Leivoimme lasten kanssa lime-sitruunapiirakan, johon tuli mm. hienonnettua minttua. Ihanan raikasta ja helppo valmistaa. Tämä onnistuu vaikka mökkiolosuhteissa.  Tämä ohje kannattaaa laittaa talteen vaikka pääsiäisen aikaan liikkuvien yllättävien vieraiden varalle.

Arlan lime-sitruunapiirakka
Sitruuna-limerahka on herkullista
Tänä aamuna - palmusunnuntaina olemme viimeistelleet virpomisvitsoja ja kohta lähdemme pienelle virpomiskierrokselle. Mies oli pajunoksat tuonut mökiltä jo viime viikonloppuna ja lapset ovat päiväkodissa tehneet vitsoja, joten tälle aamulle ei jäänyt kuin muutaman vitsan tekeminen. Tytöt käyvät isonvanhemmilla virpomassa, muualle ei tänä vuonna vielä mennä (keretä). Virvotaanko teillä päin? Minkälaisin menoin?


Tässä vielä kaksi muuta reseptiä sitruuna-lime rahkasta, jotka meillä menee pääsiäisenä kokeiluun. Sitruuna-lime smoothie tehdään yhtenä välipalana ja Mojito mousse tulee yhdeksi jälkiruuaksi pääsiäispyhiin. Mitä teillä syödään pääsiäisenä? Mämmiä?
5 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...