maanantai 7. maaliskuuta 2016

Sarah Jessica Parker-tyyliä ja lastenvaate ALE-koodia

Kevätvaatteiden fiilistely, tarpeiden kartoittaminen ja hankintojen tekeminen alkaa olemaan kuumimmillaan. Jos aiot saada parhaat mansikat kakusta, on välikausi- ja kevätvaatteet nyt hankittava, vaikka joka toinen päivä ulos katsoessa tuntuu, että kevääseen on vielä aikaa.

Olen itse todella laiska kaupoissa kävijä ja minulla ei vain ole aikaa juosta kaupungilla,  joten hoidankin lähes kaikki ostokset netin kautta. Näin vaatteet saa myös sovitettua rauhassa kotona silloin kuin lapsi on yhteistyökykyisin. Kenkiä saatan epävarmassa tilanteessa tilata kahta kokoa ja sitten kotona sovitella ja testailla.

Yksi minun luottokaupoistani nettimaailmassa on Ellos. Heillä on todella laaja skaala kaikkea lastenvaatteista, aikuisten vaatteisiin ja sisustusjuttuihin. Luitteko jo muuten uutisen, että Elloksen tämän kevään malli tulee suosikkisarja Sinkkuelämästä ja sivuilla nähdään Sarah Jessica Parker-tyyliä. Käy kurkkaamassa! Ainakin omaan silmään tyyli oli kivan rentoa ja helppoa lastenkin kanssa touhutessa.Mutta siis niihin lastenvaatteisiin! Elloksella on myynnissä ihania lastenvaatemerkkejä. Ihan tuttujen merkkien, kuten Reima, Noa Noa, Elodie Details, Ticket to Heaven, Vans, NameIt, Esprit vain muutama mainitakseni lisäksi, sieltä löytyy myös upeita merkkejä, jotka eivät ole ihan niin tunnettuja vielä Suomessa. Oma lemppari on ranskalainen Vertbaudet. Vaatteista huokuu se ranskalaislapsille ominainen söpöys ja viimeistelty look. Meillä on Vertbaudetin vaatteita yhdistelty paljon myös Pomp de Lux:n vaatteisiin.

Nyt kun talven selkä alkaa taittumaan ja välikausihankinnat pitäisi saada tehtyä ja mahdollisimman vaivattomasti luonnollisesti, niin vinkkaan että Ellokselta saa helposti koko setin välikausivaatteista, kuriksiin, pipot, kumpparit, lenkkarit ja muut yhdellä tilauksella ja parasta on, että "saman katon alta" saa eri merkkejä. Itse bongasin todella suloisen marjapuuronvärisen Ticket to Heaven sadeasun, monenvärisiä kevyttoppiksia, välikausihousuja, kumppareita ja sitten tietysti jo kesävaatettakin vaikka ja millaista.

Arvon lukijat, teille on tarjottu -25% alennus normaalihintaisista lastenvaatteista ja lastenkengistä Elloksella. Ale-koodi on voimassa 7.3- 20.3.2016. Tätä alea ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kassalla käytettävä koodi on 335715.

Eikun shoppailemaan vaikka tästä
Pian esittelen meidän välikausihankintoja!

*sisältää mainoslinkkejä*Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...