lauantai 12. maaliskuuta 2016

Vaahteramäen Eemeli - Teatteri Hevosenkenkä


Olimme tyttöjen kanssa katsomassa Teatteri Hevosenkengässä kuukausi sitten ensi-iltaan tullutta Vaahteramäen Eemeliä. Kyllä täytyy sanoa, että jälleen Hevosenkenkä oli onnistunut luomaan suloisen nukketeatteritarinan. Teatterin lavalla nähdään koko Kissankulman väki ja huumoria ja Eemelin metkuja on viljelty hauskasti näytelmään. Vaikka Eemeli metkuilee ja joutuu veistelemään puu-ukkoja verstaalle kerran jos toisenkin, niin silti tarinassa on Astrid Lindgrenille-tyypillinen opetus. Loppujen lopuksi perhe on ylpeä Eemelistä metkuinensa.

Näytös kesti 45 minuuttia ja sitä suositellaan 3-vuotiaasta ylöspäin. Meidän 2-vuotias jaksoi kuitenkin katsoa näytöksen oikein hyvin, eikä se ollut meistä ollenkaan jännittävä. Näytelmässä oli kerrottu useampi kirjoista tuttu Eemelin metku ja lapsetkin ihmettelivät Eemelin tempukkuutta. Kotona raikui illalla vielä "Eeemeliiii". Hauska tarina ja hienoa, että näitä perinteisiä tarinoita tuodaan teattereiden lavoille, jotta kertomukset säilyvät ja elävät nykyajan lastenkin lapsuudessa.

Teatteri Hevosenkenkä sijaitsee todella kauniissa miljöössä vanhassa puutalossa. Teatterivierailut ovat aina mukavia Espoossa kehä kakkosen kupeessa sijaitsevassa viehättävässä teatterissa.
Onko Teatteri Hevosenkenkä tuttu paikka?
Seuraa perheemme seikkailuja facebookissa bubble bath time


Today we went to see a puppet show at Teatteri Hevosenkenkä in Espoo. Great Astrid Lindgren story of this little fellow named Vaahteramäen Eemeli who is always in trouble. Kids loved it!

2 kommenttia:

 1. Teatterit♥♥
  Haluaisin lähiakoina viedä Navan teatteriin, tuo Eemeli vaikuttaisi niin hyvältä.
  Tampereen lasten teatteriesityksien valikoimaa eilen selatessa Napa ei mieluisaa löytänyt, tarvii miettiä tekisikö sitä teatterireissun johonkin muualle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Valitettavasti Tampereen tarjonta on mulle vähän vieras, mutta jos vaan Helsinkiin tuutte niin Hevosenkengässä kannattaa ehdottomasti käydä. Hevosenkengässä menee kevään aikana myös muita kuin Vaahteramäen Eemeli esim. Risto Räppääjä vauvana..

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...