tiistai 29. maaliskuuta 2016

VOITA liput KEVÄTMESSUILLE

Vaikka pääsiäisenä takatalvi otti minusta vielä vallan, niin todellisuudessahan minussa pesii varsinainen viherpiipertäjä ja kodinhengetär. Innostun DIY-jutuista ja nikkarointi ja kodin sisustaminen on minulle todella mieleistä puuhaa - sitä omaa aikaa.
Olenkin todella iloinen, kun pääsen bloggaamaan 7.-10.4 järjestettäville Kevätmessuille.
Sormeni syyhyävät OmaPiha, OmaKoti, OmaMökki ja Sisusta tapahtumista ja aionpa jotain uutta hakea myös Lähiruoka ja Luomu -osastoilta.

Aion mielenkiinnolla tutustua kaikkiin uutuuksiin ja hakea parhaimmat ideat ja vinkit niin kotiin kuin mökille. Meidän parveke kaipaa uudistusta, joten asetan parvekevisionäärin silmälasit silmilleni ja pengon osastoilta ideat uuteen kaupunkikeitaaseemme. Toivon myös löytäväni, jotain uusia trendejä tai muotivillityksiä, joita voisin kotiuttaa, erityisesti olkkarimme kaipaa jotain uutta piristysruisketta.

Into piukeena paukkaan siis messuille, oletko tulossa?

Sain nimittäin arvottavaksi 2 kpl lippuja Kevätmessuille.

Arvonnan säännöt:
- Arvon 2 kpl lippuja yhdelle voittajalle. Yhden lipun arvo on 18 eur.
- Osalistut kilpailuun vastaamalla kommenttikenttään "Mitä ideoita aiot Kevätmessuilta hakea?". Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saan yhteyden, jos voitto osuu kohdallesi.
- Arvonta alkaa 29.3.2016 ja päättyy 2.4.2016 klo 23.  Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti kommentikenttään jätettyyn sähköpostiosoitteeseen.

12 kommenttia:

 1. Tahtoo kevätmessuille inspiraatiota sisustukseen hakemaan:)

  VastaaPoista
 2. Tahtoo kevätmessuille inspiraatiota sisustukseen hakemaan:)

  VastaaPoista
 3. En oo koskaan missään messuilla käynyt. Vois olla piristävä kokemus :) Saattaisin saada idiksiä opiskeluprojekteihin, ehkä ostaakin jotain, jos messuilla on esim käsitöitä (esim linnunpönttöjä) myytävänä :D http://susirajan.blogspot.fi/ kuurasusi@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Inspiraatiota omaan kotipihaan, jotain pihassa pitäisi uudistaa, en vaan tiedä vielä mitä =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Inspiraatiota omaan kotipihaan, jotain pihassa pitäisi uudistaa, en vaan tiedä vielä mitä =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Terassi- ja kasvihuoneideoita kaipailisin. minsyt@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoin instagramista että oli tähän kilpailuun osallistumisaika tähän päivään asti, mutta sehän oli lapsimessuarvontaan! Sori kommentointihäslinki :D

   Poista
 8. Parvekkeelle ideoita. :) maria_kauppi@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ups! Tämä olikin viime vuoden arvonta.

   Poista
 9. Kiva nähdä kaikki uutuudet, en ole moneen vuoteen messuille päässyt

  tanjara(at)gmail.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...