tiistai 12. huhtikuuta 2016

Busy bee hemmottelussa

Tämä kuluva viikko on yksi kevään kiireisimmästä. Jotenkin menoja on vaan salakavalasti ja pikkuhiljaa kasautunut kalenteriin juuri tälle viikolle. On yhtiökokousta, hallituksen kokousta ja muita velvoitteita, jotka kuuluvat kevääseen. Sitten on kaveritapaamisia ja tiedossa juhlaakin. Nämä ovat tietysti aivan ihania juttuja ja vain pelkkää positiivista. Tällä viikolla on myös kahdet messut, joihin olen lunastanut bloggaajapassin. Supermessut vievät Tampereelle ja samaan aikaan on Messukeskuksessa Lapsimessut. Tällä viikolla on blogin suhteen pari muutakin isoa ja mukavaa juttua meneillään, joista lisää loppuviikosta.

Kotikin pitäisi saada kevätkuntoon. Onneksi rakkaat vanhemmat ovat tulleet apuun. Isäni pesi tänään ikkunamme ja elämä näyttää heti paljon kirkkaammalta ja selkeämmältä. Äitini on auttanut lastenhoidossa ja harrastuksiin vienneissä.
Niin ja olinhan varannut kirpputoripöydänkin tälle viikolle, joten hinnoittelu ja vaatteiden lajittelu on vienyt oman aikansa. Unohtamatta sitä, että meillä on sairasteltu alkuviikko aika hurjasti.

Viikon pelastus oli ehdottomasti tämä iltapäivä, kun pääsin todella miellyttävään kasvohoitoon Mandarin Spa:han. Paikka oli minulle uusi tuttavuus ja aion ehdottomasti mennä uudelleen sinne hoitoihin. Kauneussalonki on kauniisti sisustettu ja siellä on ihanan rentouttava tunnelma. Kasvohoito oli taivaallinen, vai miltä kuulostaa kiinteyttävät seerumit, kuorinta, pitkä hieronta, niskahieronta.... aaah! olin seitsemännessä taivaassa tuon hoidon jälkeen. Nyt jaksaa loppuviikon tiukan aikataulun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...