sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Jazz for kids-konsertti ja täydellistä sushia Tapiolassa LN-Sushi Art

Espoon Tapiola tarjoaa kaikkea kivaa lapsiperheille. Tapiolassa sijaitseva Espoon kulttuurikeskus on aktiivinen keskittymä, jossa on paljon ohjelmaa myös lapsiperheille, kuten Jazz for kids-konsertti, jossa lauantaina olimme. Tapiolasta löytyy myös laadukkaan sushin ystäville herkullista sushia LN-Sushi Art ravintolasta, jossa kannattaa ehdottomasti pistäytyä. Nyt seuraa meidän tarina mukavasta päivästä Tapiolassa. Olen niin iloinen, että pian Tapiolaan pystyy hurauttamaan metrolla, joten nämä kaikki herkut tulevat entistäkin lähemmäksi.


Jazz for kids on tänä keväänä aloitettu tasokkaiden jazz konserttien sarja, jossa vaihtuvat ammattiartistit esittävät omaa tuotantoaan sekä jazzmaailman tunnettuja kappaleita  Kultttuurikeskuksen flyygeliaulassa. Konsertit on tarkoitettu kaikille niin vauvasta vaariin. Konsertteja suunniteltaessa on lapsiperheet otettu erityisesti huomioon. Konsertit ovat lapsiperheelle sopivaan aikaan klo 11 lauantaiaamuna. Konsertin kesto on lapsille sopiva eli noin 45 minuuttia, musiikki on volyymiltaan lapsiystävällistä, tila on mukavasti hallittavissa ja siihen on helppo tulla ja tarvittaessa poistua. Silti musiikki on ihan ihka "oikeaa" jazzia  ja tavoite onkin, että lapset kuulevat laadukasta, taidokasta ja korkeatasoista musiikkia. Tutkimuksistahan me vanhemmat olemme saaneet lukea, että lapsen aivojen ja kielen kehitykseen vaikuttaa vahvasti varhaislapsuuden musiikillinen kasvuympäristö. Näiden konserttien avulla on helppo täydentää lapsen musiikillista kasvuympäristöä, ja kaiken lisäksi Jazz for kids-konsertteihin on vapaa pääsy. Oli jälleen upea todeta, mihin kaikeen hienoon olemme lasten myötä päässeet mieheni kanssa myös mukaan.

Jazz for kids konsertti Espoon Kulttuurikeskuksessa
Konsertti oli upea ja se sai lapsemme pysähtymään ja kuuntelemaan. Kappaleiden välissä laulaja Riikka Keränen kertoi perinteisiä jazzkonsertin käyttäytymistapoja, kuten sen, että sooloesityksen jälkeen on yleensä tapana yleisön taputtaa. Näillä opeilla ja vinkeillä myös aikuinen, jolle jazz on tuntemattomampi aihealue, oppi asioita. Tämä konsertti oli tämän kevään viimeinen, mutta konsertit ovat olleet todella suosittuja, joten niitä on päätetty jatkaa ensi syksynä. Kannattaakin seurata Espoon kulttuurikeskuksen sivuja ja tapahtumakalenteria. Jazz for kids-konsertit on toteutettu yhteistyössä Espoon Kulttuurikeskuksen ja Espoon musiikkiopiston pop/jazzlinja Ebelin kanssa.

Laulaja Riikka Keränen ja pianisti Mikael Myrskog
Aulassa oli kahvio, josta oli mahdollista ostaa pientä purtavaa. Konsertissa oli tuolirivien lisäksi myös pyöreitä pöytiä, joiden ääressä oli hyvä istua. Meillä oli tytöillä värityskirjat mukana, joten he istuivat rauhassa konsertissa ja kuuntelivat musiikkia ja värittivät kirjojansa. Värityskirjat olivat toimiva juttu!

Jazz-konsertin jälkeen olikin lounasaika ja suuntasimme Mäntyviidalle, tuolle suloiselle pikkukadulle Tapiolassa. Mäntyviidalla sijaitsee todella suosittu ja aivan loistava sushiravintola LN-Sushi Art. Ravintola on hyvällä paikalla Tapiolassa, joten sushit voi helposti yhdistää luisteluun jääpuistossa, uimahallikeikkaan tai elokuvanautintoon tai kuten me teimme Kultttuurikeskuksen konsertiin. LN-Sushi Artilla on myös toinen ravintola Matinkylässä Ison Omenan vieressä. LN-Sushi Artin susheja saa myös take awaynä mukaan.


LN-Sushi Art on rennosti sisustettu moderni sushiravintola, johon on mukava tulla lounaalle, mutta voisin hyvin kuvitella viettäväni siellä myös kivan illallisen. Ravintolassa on siisti ja mukava lasten leikkinurkkaus. 


Palvelu oli todella ystävällistä ja sellaista johon Suomessa harvoin törmää. Esimerkkinä se, että tarjoilija kysyi mahdollisista allergioista tehdessämme tilausta. Hymyily ja leppoisa jutustelu kuului osaksi LN-Sushi Artin hyvää palvelua.


Sushit olivat hyvän makunsa lisäksi kauniita ja näyttävästi laitettu esille. Jos seuraat LN-Sushi Artia Instagramissa, olet varmasti törmännyt Muumi-asetelmiin ja muihin vallattoman upeisiin sushitaideteoksiin.
Sushi oli maultaan erittäin tuoretta ja laadukasta. Riisi oli hyvin valmistettua ja koostumukseltaan loistavaa. Perheemme syö usein sushia ja meidän lapset ovat erittäin tarkkoja sushiriisistä - LN-Sushi Art sai täyden kympin tytöiltä.

LN-SushiArtTäydellinen sushinautinto!


Seuraa blogiani facebookissa Bubble bath time ja saat kivoja vinkkejä lapsiperhetapahtumista.

Päivämme on toteutettu yhteistyössä Visit Espoon, Espoon Kulttuurikeskuksen ja ravintola LN-Sushi Artin kanssa, mutta kaikki kokemukset ja mielipiteet ovat perheen omia.

We went to a Jazz for kids concert to Espoo Kulttuurikeskus in Tapiola, Espoo on Saturday. Fantastic experience. This was the last concert of the spring but they will offer concerts next fall again since the concerts have been a great success. Free entrance. 
After the concert we went to LN-Sushi Art restaurant for a lunch. It's a great sushi restaurant in Tapiola near the movie theater at Mäntyviita street. Quality sushi, we loved it!

2 kommenttia:

  1. Täytyypä muistaa syksyllä nuo konsertit! Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa ehdottomasti ja yritän muistaa muistutella täällä blogissa kun päivämäärät selviävät

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...