maanantai 25. huhtikuuta 2016

Kesäideoita Supermessuilta

Vihdoin saan julkaistua postauksen Tampereen Supermessuilta, jotka olivatkin kyllä todella kattavat ja nostattivat kesäfiilistä kummasti. Saman katon alta sain sisustusideoita kotiin ja mökille sekä tutustuttua mahdollisiin kesän kotimaan matkailukohteisiin, jonne ajattelimme perheen kanssa ensi kesänä suunnata.

Alla on omaa silmääni ihastuttaneita ideoita puutarhatapahtumasta.

Messuilta löytyi hauskoja DIY-ideoita, kuten nämä maalatut peltipurkit, joihin oli istutettu yrttejä. Tämä projekti onnistuisi lastenkin kanssa. 

Kotimaan matkailu tapahtumassa oli paljon mielenkiintoisia luentoja, joita kävin erityisesti kuuntelemassa. Suomessa on niin paljon upeita matkailuhelmiä, mutta ne ovat monesti vähän piilossa suurelta kansalta. Ne ovat vaikeasti saavutettavissa julkisilla kulkuneuvoilla ja somesta niitä ei välttämättä löydy. Pyrinkin jatkossa entistä enemmän esittelemään blogissani Suomen upeita matkailukohteita, mahtavia elämyksiä ja uniikkia maatamme matkailijan silmin.

Alla on omia tämän kesän tärppejä, joita Supermessuilta bongasin.

Mondo on valinnut vuoden 2016 kotimaan kohteeksi Kemiönsaaren, jonne olisi kiva päästä tutustumaan. Kesälomaa kun mietimme, yritämme saada tuon kohteen matkallemme osumaan. Haaveissammehan on matkailuautolla liikenteeseen lähteminen tulevana kesänä.

Vaihmalan hovi oli tyylikkäästi esillä messuilla ja sai mielenkiintoni heräämään. 150 km Helsingistä ja 20 km Tampereelta on myös sopivan matkan päässä vaikka viikonloppumatkalle,


Hotelli Punkaharju avaa ovensa 23.6.2016. Punkaharjun Valtionhotelli on Suomen vanhimpia majoitusliikkeitä ja nyt huippumalli Saimi Hoyer on mukana uudistamassa vanhaa eleganttia hotellia uuteen nousuun. Jään mielenkiinnolla odottamaan!


Tampereen teatteri oli messuilla iloisesti ja näyttävästi esillä. Kulttuuria ja esityksiä tulee nautittua reissun päällä, on se sitten työmatka, mökkimatka, sukulaisten luona käynti tai ihan turistimatka. Kesäteatterit, kesäiset konsertit ja muut kulttuuritapahtumat ovat loistavaa ajanvietettä vieraassa kaupungissa tai kylässä.


Messut olivat onnistunut kokonaisuus ja sain paljon hyviä vinkkejä uusista kotimaan kohteista, joita toivottavasti pääsemme valloittamaan tulevana kesänä.


1 kommentti:

  1. Aivan mahtavia ideoita ja värikkäitä. Olen varmaan sun blogissa eka kertaa , ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...