sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Keväisiä ideoita ja hankintoja - Kodin Terra Tuusulan Kevätmessuilta 21-24.4

Keväthuuma on ainakin meidän perheessä jo kovassa nosteessa. Mökkikausi on jo avattu ja parveke on pesty kesäkuntoon. Nyt pitäisi saada vähän uutta ilmettä parvekkeelle sekä kesäkukat hankittua. Lapsille olisi kiva saada jotain mukavaa kasvatettavaa ja mökille on pitkä lista hankintoja ja kevättouhuja tehtävänä. Koti, piha, parveke ja mökki on ihana saada kevätkuntoon ja tekemättömät asiat tehtyä ennen kesää ja lomia. Nämä on onneksi mahdollista hoitaa kerralla kuntoon jo ensi viikolla, kun Tuusulan Kodin Terrassa järjestetään perinteiset Kevätmessut 21-24.4.2016, jotka keskittyvät erityisesti puutarhaan, sisustamiseen ja ulkorakentamiseen. Tällöin on Terrassa todellinen markkinahumu neljän päivän ajan. Tiedossa on uskomattoman hyviä tarjouksia, työnäytöksiä, huutokauppa ja työkoneiden ja ajoneuvojen koeajoa sekä neuvoja ja ohjausta työkoneiden käytössä, sisustussuunnittelijoita ja paljon paljon muuta. Kuulin huutokaupasta (to ja pe klo 10 ja 18) sen verran esitietoa, että siellä on huudettavana ainakin kiukaita, peräkärry, takkoja yms. upeita tuotteita, ja kaikki lähtevät uuteen kotiin huudetulla hinnalla, joten nyt kannattaa tulla paikan päälle vaikka vähän kauempaakin! Kodin Terra Tuusulaan löytää helposti perille, sillä se sijaitsee aivan Tuusulan moottoritien varressa.

Kuva: HOK-Elanto

Piha ja puutarha

Kodin Terra Tuusulan puutarhamyymälä on meidän vakkaripaikkoja ja olen ollut tyytyväinen palveluun sekä tuottteiden saatavuuteen. Puutarhamyymälässä valmistaudutaan etupainotteisesti kevääseen ja sieltä onkin jo saatavilla laaja valikoima puutarhan ja pihan ihastuttajia. Henkilökunta on ammattitaitoista ja myymälässä työskentelee useita puutarhureita. Kodin Terra Tuusulasta saa ammattimaisia neuvoja ja niksejä, joilla saat myös oman puutarhasi kukoistamaan, on se sitten pieni parvekeviljelmä tai laajempi pihamaa.
Kevätmessujen kukkatärpit ovat Orvokkiamppeli, joka kukkii koko kesän (3,90 eur) ja kauniit ja näyttävät Hortensiat 9,95 eur (14,95).
Mökille löytyy komposteja ja ulkovessoja, kuivikkeita ja katteita, joten tämän kesän mökkihankinnat kannattaa tehdä nyt Kevätmessuilta.


Kuva:HOK-Elanto
Viime viikkoina on aurinko porotellut jo todella mukavasti, joten grillin päivitys on ajankohtainen asia, sillä juhannuksen sijaan päästään tänä vuonna jo vappuna grillailemaan. Kodin Terra Tuusulasta löytyy laaja valikoima aina parvekkeille sopivista sähkögrilleistä gourmet ruuanlaittoon tarvittaviin "hifistely" grilleihin. Ja jos grillaillessa tuleekin illan tullen viileä, on Kodin Terrassa myynnissä erilaisia terassinlämmittimiä, joista FlameTower 172 RST miellytti ainakin omaa silmää.

Uutta ja trendikästä!

Nykyisin terasseista on tehty kesäkoteja ja ulkosisustamiseen panostetaan entistä enemmän. Ongelmana on kuitenkin ollut, että ulkomaalaamiseen sopivia maaleja ei ole ollut, joilla saisi peittävän pinnan terassiin ja muille painekyllästetyille pinnoille. No nyt se on mahdollista! Markkinoiden kiinnostavimmat ulkomaalit ovat nyt myös Suomessa. Kevätmessuilla on V33 tuotteiden edustaja paikalla, joten kannattaa tulla tutustumaan tuotteeseen. Me ainakin taidamme saada vihdoin täysin peittävän harmaan terassin.

Kodin Terra Tuusula tuntee hyvin tämän hetkiset trendit. Heidän valikoimasta löytyvä Osmo color ECOGARDEN suojaöljy sopii täydellisesti kasvulaatikoiden, hiekkalaatikon ja lasten puisten ulkolelujen käsittelyyn.

Sisustaminen


Kevätmessuilla on sisustussuunnittelijan palveluita tarjolla. Nonna Decor on paikalla to-pe ja Laura Merilä la-su. Nyt onkin hyvä tilaisuus napata talteen ammattilaisen neuvot ja vinkit sisustamiseen.

Kun selailin kuvastoa, iski silmääni lattiamateriaali vinyyli, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi keittiöön ja eteiseen. Materiaali on 100 % vedenkestävä, joten se sopii myös mökeille, jossa on suuret sääolojen vaihtelut.

TV:stä tuttu Perttu Sirviö tekee Kevätmessuilla työnäytöksiä (la 10-17 ja Su 12-18) ulkonevista 3D-paneeleista, jotka näyttivät todella tunnelmallisilta.

Kevätmessuilla löytyy myös hyviä tarjouksia keittiön ostajalle, säilytysjärjestelmän hankkijalle ja kodinkoneissa on tehtaan nettomyyntipäivät, joten nyt kannattaa tehdä hankinnat ennen kesää ja lomia!

Rakenna ja remontoi

Onko teillä taloprojekti suunnitteilla tai parhaillaan menossa? Onko sinulla mökkiin liittyviä kysymyksiä? Kevätmessuilla on PRKK (pienrakentamisen kehittämiskeskus) neuvonta, jossa ammattilaiset ovat neuvomassa ja opastamassa, joten kannattaa tulla esittämään mieltäsi kaivertavat kiperät kysymykset ammattilaisille.

Kodin Terra Tuusula on kuuluisa kylpytynnyreiden toimitusnopeudesta. Heiltä löytyy paljuja aina hyllystä! Paljun omistajille suosittelen lämpökantta, joka on varmasti tarpeellinen ainakin lapsiperheissä, joissa palju lämmitetään jo hyvissä ajoin päivällä lapsille ja myöhemmin illalla lasten mentyä nukkumaan aikuiset pääsevät nauttimaan lämpöisestä kylvystä.

Kevätmessujen vuosittainen kestosuosikki ovat piharakennukset. Saunamökki, varasto, vierasmökki tai puucee kannattaa nyt hankkia messutarjoushintaan! Jos suunnitteilla on terassin laajennus, kannattaa laudat hankkia Kevätmessuilta. Katso kuljetusmahdollisuudet tämän tekstin lopusta.

Kivaa lapsille

Myös lapsille on Kevätmessuilla järjestetty kivaa ohjelmaa kuten kasvomaalausta tai Myyrä-maskotin halailua ja taikuri Keke Pulliaisen ihmeellisiä temppuja.

Kevätmessut juontaa Jari Reponen ja lauantaina esiintyy myös laulaja Mikko Mäkeläinen.


Mukavia messuja 21-24.4.2016!Miten saan kuljetettua tavarat?

Jos Kevätmessuilta on tarkoitus hankkia jotain isompaa, niin S-etukortilla saa peräkärryn veloituksetta vuokrattua kahdeksi tunniksi ja pakettiauton vuokra on 20 euroa/tunti ja tämä sisältää polttoaineet.

Verkkokaupasta tuotteet helposti kotiin tai mökille

Tiesitkö, että Kodin Terran verkkokaupasta on mahdollisuus tehdä myös hankintoja. Kodin Terra toimittaa tuotteet aina postipaketista rekkakuormallisiin perille. Pakettitoimitukset lähimpään Smartpostiin ovat alkaen 4,90 eur, Postin kotiinkuljetus alkaen 11,90 eur alle 35 kg tuotteille ja yli 100 euron tilauksilla ei ole toimituskuluja. Ja jos tilaat rekka-autollisen tavaraa niin rahtitoimitus kuljetukselle on 99 euroa. Toimituskuluista ja asennuksesta saa myös bonusta ja maksutapaetua!

Niin ja kaikille puuhastelijoille tiedoksi, että Kodin Terra Tuusula aloittaa Kevätmessuista uudet pidennetyt AUKIOLOAJAT. Kodin Terra Tuusula on auki JOKA PÄIVÄ klo 21 asti myös kevään tulevina juhlapyhinä.

Sisältöyhteistyö Kodin Terra Tuusulan kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...