perjantai 8. huhtikuuta 2016

Kevätmessut 2016

Lokit kirkuvat ulkona, aurinko paistaa lämpimästi ja kevättennarit on jalassa. Mieli on täynnä kevättä, joten Kevätmessut sopivat täydellisesti keväiseen fiilikseeni. Tässä esittelen kuvien muodossa omaan silmään persoonallisimmat, näyttävimmät ja parhaimmat ideat messuilta. Kaikkea en ehkä omaan kotiin tai mökille ottaisi, mutta olisi ilo silmälle nähdä ne jossain muualla.

Vallilan Aalto-tyynyt, Rudus aitakivi 
Kupilka piha-astiat biomateriaalista ja Vallilan Elle-tabletit ja tyynyt
Ikitaito halkoseinä kivikoripenkillä
Puutarhakalusteita oli monipuolisesti esillä messuilla ja niissä oli hyviä messutarjouksia. Muotojen ja värien valikoima on kasvanut hurjasti viime vuosina. Puutarhasisustuksessa omaa silmää viehätti turkoosi ja oranssi.


 Tulppaaneja oli valtavasti. Vaikuttavan näköistä ja niin keväistä!Yllätyksekseni messuilta löytyi myös minun salainen haaveeni - vesijetti.


Kasvihuoneita oli esillä monenlaisia. Tässä ehkä persoonallisin! 

Kupolikasvihuone - Kevätmessut2016
Paljuja, uima-altaita, porealtaita ja vilvoittautumisaltaita oli mielestäni yllättävän paljon esillä Kevätmessuilla. Tuollaiseen altaaseen olisi ihana pulahtaa saunan jälkeen. Suomalaiseen saunakulttuuriin on tainnut pikkuhuljaa hiipiä spa-kulttuuri. Mikäs sen ihanampaa kuin oma pikku spa - sauna ja poreallas mökillä tai kotona. Love it!


Suomalainen ilmasto oli otettu suunnittelussa myös huomioon. Tässä poreallas oli tuotu sisälle tuollaiseen saunarakennukseen. Näin porealtaan käyttöaika vuodessa kasvaa.


Täydelliseen kylpemisnautintoon kuuluu tietysti pehmeät pyyhkeet ja kylpytakit, joita messuilta löytyi myös.

LUIN spa tuotteet olivat pehmeitä
Erilaisia katettuja pihakeittiöitä oli messuilla monia eri malleja esillä. Kattokruunut ja sisätakat tekivät pienistä ruokailutiloista todella juhlavia. Grilli-ilta ystävien kanssa ja herkullinen ruoka katettuna kauniisti kristallikruunun alle on täyttä nautintoa.


Alla olevat Teakkeri Sea Art Collection tuotteet vangitsivat silmäni. 
Todella kauniita tuotteita!Maalaisromanttiseen makuun löytyi kaikkea aina sappisaippuasta ja kynttilöistä vaatteisiin ja huiveihin.

Josefiinan aitan tavarat näyttivät herkullisilta
MOSA Interiors kauppaan aion tutustua paremmin
Kukkia, siemeneniä, sipuleita ja muita kasveja oli messuilla paljon myynnissä. Ja näytti, että ihmiset tulivat myös varta vasten kasveja messuilta hakemaan.
Kesään kuuluu tietysti myös ruokanautinnot ja grillailu. Kesällä on aikaa grillailla mökillä tai kotipihalla. Messuilla pääsi maistamaan juustoja ja erilaisia kastikkeita. Tämä oli kiva lisä todella kattavilla messuilla!


Mielenkiintoiset ja houkuttelevat messut, joista sain paljon uusia ideoita ja visioita. Tästä on niin kiva jatkaa mökki- ja parvekekauteen.

Kevättä rinnassa!

Seuraa blogiani facebookissa bubble bath time


2 kommenttia:

  1. Paljon kauniita kuvia, ihania tollaset messut, harmi kun ei päässy, ku asuu niin kaukana. Olen eka kertaa muistaakseni sun blogissa. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kävit pistäytymässä blogissani. Käyn vastavierailulla blogissasi

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...