lauantai 23. huhtikuuta 2016

Laatikkopyörän huolto

Uskollinen kulkuneuvoni - rakas laatikkopyöräni pääsi vihdoin huoltoon. Laatikkopyörät ovat yleistyneet hurjaa vauhtia viime vuosina, mutta ongelmana on ollut se, että laatikkopyörien korjaajia ei ole ollut. Erityisesti tavarapyörät, joissa on sähköavuste, on käännytetty pyöräkorjaamojen ovella. Siksi huokaisinkin helpotuksesta, kun keväällä sain sähköpostin, että Fillarivelho on aloittanut toimintansa. He huoltavat ja korjaavat sekä laatikkopyöriä että sähköpyöriä!

Fillarivelholla on sutjakkaasti toimivat nettisivut, jossa on ajanvarauskalenteri. Saat helposti oman aikataulusi mukaan klikattua itselle sopivan ajankohdan ja huollon tyypin. Huomaa että Fillarivelho kunnostaa myös sähköpyöriä! Ajanvarauksen yhteydessä asiakas ilmoittaa pyörän mallin ja mahdolliset viat, näin huolto osaa varautua sopivilla varaosilla ja pyörä pyritään saamaan yhdellä kerralla kuntoon. Loistavaa palvelua!

Laatikkopyörän huoltoa

Olin varannut aikani klo 12 alkavaksi. Klo 11 sain tulevasta huollosta sähköpostiin muistutusviestin ja 11.59 soi puhelin. Pyörähuoltaja Kristian soitti täsmällisesti ja iloisesti tervehtien. Hän oli parkkeerannut Fillarivelhon huoltoauton talomme eteen kadun varteen ja niin alkoi laatikkopyörän huolto.Fillarivelhon palvelu on aivan loistavaa "on-site" huoltoa. Fillarivelho saapuu pääkaupunkiseudulla ilmoitettuun osoitteeseen huoltamaan pyörän, on se sitten työpaikan tai päiväkodin piha/parkkipaikka tai mikä tahansa sijainti mihin olet sopinut huollon. Laatikkopyöräähän on hankala mihinkään kuljettaa, joten pyörän omistajan kannalta on hienoa, kun korjaaja saapuu pyörän luo.


Pyöräkorjaaja Kristian hoiti pyörän erinomaiseen kuntoon. Kun pyörästä löytyi odottamaton vika, hän soitti ja kertoi tarvittavasta huollosta ja varaosien kuluista. Asiointi Fillarivelhon kanssa oli avointa, ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä. Pyörään vaihdettiin myös pistosuojatut renkaat, jotka toimivat varmasti hyvin kaupungissa. Huoltomies putsasi, huolsi ja kunnosti niin että nyt pyörä on kuin uusi. Olen niin fiiliksissä aloittamassa uutta kesää hyvin toimivalla pyörällä. Ennen kaikkea on huojentavaa tietää, että vihdoin sähköavusteiselle laatikkopyörälle löytyy huolto.


Fillarivelho laatikkopyörän kimpussa
Pyörän huolto olisi hyvä tehdä pari kertaa vuodessa, riippuen luonnollisesti siitä kuinka paljon pyörällä tulee kilometrejä. Jos keväthuoltoa ei pyörääsi vielä ole tehty, niin suosittelen varaamaan ajan pikaisesti tästä. Tämän asiakaslähtöisempää ja vaivattomampaa palvelua saa hakea!

Seuraa blogiani  bubble bath time facebookissa 

Pyörähuolto on toteutettu yhteistyössä Fillarivelhon kanssa, mutta kaikki mielipiteet ja kokemukset ovat perheen omia. 

Cargo bikes are getting more and more popular in Helsinki but there has been a lack of maintenance service. But not anymore! Fillarivelho's on-site service is excellent and they also take care of cargo bikes and electric bikes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...