lauantai 16. huhtikuuta 2016

Lapsiperheen viikonloppu Naantalin Kylpylässä


Viime viikonloppuna pääsimme viettämään ylellistä ja rentouttavaa perhelomaa Naantalin kylpylään, jonne ajaa Helsingistä alle kahdessa tunnissa. Naantaliin saavuttuamme ajoimme pienen kylämäisen keskittymän läpi aina vain lähemmäksi meren rantaa, ja kun Naantali Spa aukesi edessämme huokaisimme ihastuksesta: "Miten näyttävä hotelli onkaan ja niin kauniilla paikalla".


Naantali spa on viehättävä ja sisustuksessa on ripaus glamouria. Kauniit puitteet ja mielenkiintoiset yksityiskohdat tekevät paikasta viihtyisän ja tyylikkään. Naantalin Kylpylä on monipuolinen kokonaisuus ja saman katon alta löytyy palveluita moneen lähtöön. Kylpylän ja useiden ruokaravintoloiden ja baarien lisäksi on kampaaja, kynsistudio, spa-hoidot, kauneushoitola ja shoppailupromenade vain mainitakseni muutamia.


Hotellin puistosta löytyy paljon virikkeitä lapsille. Hotellin edessä on hiekkaranta, beach volley kenttä, tenniskenttä, minigolfrata, miniatyyri Muumi-talo ja lasten leikkipuisto. Leikkipuiston vieressä on myös kuntoilulaitteet, joita aikuiset voivat hyödyntää lasten leikkiessä puistossa. Upeat lenkkeilymaastot meren rannassa ovat varmasti monen mieleen.


Ruokaravintoloita on hotellissa useita. Me illallistimme Le Soleil ravintolan buffassa. Ravintolasta on upea näkymä merelle. Ruoka oli herkullista ja valikoima oli runsas. Perheen yhteinen illallinen ilta-auringossa oli tunnelmallinen kokemus. Erityisesti alkupalapöytä thaisalaatteineen ja kaloineen oli taivaallisen hyvä. Unohtamatta tietenkään notkuvia jälkiruokapöytiä ja juustoja. Palvelu oli todella ystävällistä ja hymyilevää, ja lapset otettiin ravintolassa kivasti huomioon.



Illallisen jälkeen voi halutessaan istahtaa viinikabinettiin viininpruuviin tai lasilliselle. Viininautintojen jälkeen oli mahdollisuus piipahtaa vielä taidenäyttelyssä. Kaunista, tyylikästä ja laadukasta ohjelmaa kaikille aisteille!


Me emme menneet viinimaisteluun vaan lähdimme illallisen jälkeen kokeilemaan hotellin leikkimahdollisuuksia. Hotellissa on pelialue, jossa on myös karuselli. Lisäksi löytyy erillinen leikkihuone. Hotellin leikkihuone on todella iso ja viihtyisä ja siellä oli runsas valikoima leluja ja leikkimahdollisuuksia. Olimme ilahtuneita siitä, että leikkihuone sijaitsee keskeisellä paikalla hotellissa. Vaikka olimme lasten kanssa leikkihuoneessa, saatoimme silti kuulla aulassa flyygelillä upeasti soittanutta artistia. Näin "Myrskyluodon Maija" ja "What a wonderful world" teokset kantautuivat myös lapsiperheiden korviin. Nautimme live-musiikista leikkihuoneen pehmeillä sohvilla istuskellen lasten leikkiessä leikkejänsä. Tällaiset rauhalliset hyvät hetket ovat lapsiperheessä    euforiaa!



Kylpylä on perjantai ja lauantai-iltaisin auki klo 22 asti, joten leikkien jälkeen tytöt halusivatkin vielä pulikoimaan. Koska ilta oli niin kauniin keväinen, ja lomalla voi vähän hömpötellä ja olla välittämättä nukkumaanmenoajoista, päätimme lähteä vielä isojen tyttöjen kanssa iltauinnille. Onneksi lähdimme! Kylpylä oli jo hiljentynyt päivän touhuista ja katselimme viimeisiä auringon säteitä ulkoaltaan lämmöstä nauttien. Fantastinen päivä oli hieno päättää upeisiin hetkiin omien kullanmurujen kanssa!

Naantalin kylpylän majoituksesta ja kylpylästä voit lukea tästä postauksesta. Käy osallistumassa myös upean lahjakortin arvontaan!


Naantalin kylpylä on mukava lapsiperhekohde ja pienen kylpyläloman voi helposti yhdistää Naantalin ja Turun seudulla oleviin muihin tapahtumiin kuten Kirjahyrrä lastenkirjallisuusfestivaali 18-21.5 (festivaalien suojelijana toimii tasavallan presidentin puoliso Jenni Haukio) tai
Naantalin lasten musiikkijuhlat 9-13.6. Tietysti Muumimaailma on ehdoton kesäsuosikki ja sinne on kylpylältä matkaa vain noin 2 kilometriä. Suosittelen yhdistämään Muumien halimisen kauniissa hotellissa yöpymiseen. Rankan päivän pölyt on fantastista karistella lämpöisessä porealtaassa lilluen. Risto Räppääjä elokuvan jalanjäljillä - kierrokset ovat varmasti koululaisten mieleen. Naantali osuu myös Saariston Rengastielle. Väsyneitä matkaajia rentouttaa varmasti kylpylän palvelut. Lisäksi Naantalin Kaivohuoneella käy eturivin artisteja esiintymässä, joten suosittelen harkitsemaan Naantalin kylpylää myös vanhempien minilomakohteena.

Matka on toteutettu yhteistyössä Naantalin kylpylän kanssa, mutta kaikki mielipiteet ja kokemukset ovat perheen omia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...