maanantai 4. huhtikuuta 2016

Messilän Pikkukylä

Tässä tulee viimeinen talvipostaus hetkeen, sillä eilisen rinneriehan jälkeen pakattiin sukset varastoon odottamaan ensi talvea. Tässä vielä viimeinen juttu meidän pääsiäisen reissusta Messilään vinkiksi uusien talvireissujen suunnitteluun. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka! 


Messilän hiihtokeskuksessa aivan kartanon rinteiden kupeessa sijaitsee pienille lajin harrastajille ja aloittelijoille oma alue. Pikkukylässä on loiva harjoittelurinne sekä taikamatto. Harjoittelurinteessä on hauskoja portteja, jotka motivoivat pikkulaskijaa tekemään käännöksiä ja viihtymään rinteessä. Harjoittelurinne on jaoteltu kolmeen osaan leveyssuunnassa - suora "normaalirinne", pujottelurinne, jossa oli portteja sekä sitten rinne, jossa oli loivia "kumpareita". 2-vuotias kikatti, kun otti kuulema vatsan pohjasta ;).Messilän Pikkukylä
Taikamaton toisella puolella on pulkkamäki, jossa on mahdollista kokeilla myös erilaisia pulkkamäkivempaimia sekä tietysti laskea omilla pulkilla ja rattikelkoilla. Taikamatto kuljetti pulkkailijat ylös ja hurjaa vauhtia laskettiin mukavan pitkässä mäessä alas. Lumivarma pulkkamäki on eteläisessä Suomessa todellinen löytö. Liput Pikkukylään ostetaan hissilippupisteestä.Pikkukylässä on myös lumikaruselli, jossa lapset jaksoivat pyöriä ja pyöriä ja pyöriä...
Pikkukylän tunnelmallisessa kodassa oli mukava istuskella taljojen päällä. Kota oli sijoitettu täydellisesti kohti aurinkoa tuulelta suojaan. Siinä oli lämmin istuskella ja katsella lasten menoa. Välillä grillattiin kodalla nakkeja, jotta jaksoi taas rinteessä.

Messilän Pikkukylässä tauolla

Rinteessä törmättiin myös Werneri pupuun.


Pikkukylä on hauska lisä Messilän monipuoliseen rinnetarjontaan ja se toimii loistavasti lapsiperheille, joissa on suksettomia tai vasta-alkajia tai pieniä lapsia.

Alla video meidän Messilän reissusta!

Seuraa blogiani facebookissa Bubble bath time ja saat tietoa kivoista lapsiperhevinkeistä.

Lue Messilästä myös postaukseni:
Messilä lasten kanssa ja Messilän majoituksesta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...