keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Upea laukku juhliin taikka leikkipuistoon - TAIKKA-laukku

Nyt kerron upean tarinan suomalaisesta rohkeasta naisesta, joka toteutti unelmansa. Toivottavasti tämä tarina inspiroi myös teitä arvon lukijani, niin kuin se inspiroi minua!

Perheellinen suomalainen nainen sittemmin lontoolaistunut Riikka päätti rohkeasti toteuttaa unelmansa ja ryhtyi suunnittelemaan laukkuja ja perusti laukkuyrityksen TAIKKA.
Riikka oli jo useamman vuoden pyöritellyt mielessään, että haluaisi säätä kestävän monipuolisen nylonlaukun, jota olisi helppo kantaa, joka olisi helppo puhdistaa, mutta olisi samalla käytännöllinen sekä muuntautumiskykyinen. Kolme vuotta sitten Riikka kertoi unelmistaan parhaalle ystävälleen. Australialainen ystävä Amelie kaipasi samanlaisia ominaisuuksia myös omaan laukkuunsa, sillä Melbournessa voi neljä eri vuoden aikaa esiintyä saman päivän aikana. Maailman eri puolilta kotoisin olevilla naisilla oli samanlaisia toiveita toimivan laukun suhteen, ja niin he päättivät yhdistää voimansa ja suunnittelivat ensimmäiset mallikappaleet. Puoli vuotta myöhemmin ensimmäiset laukut olivat suunnittelijoidensa käsissä. Ensimmäinen mallisto oli 150 kpl, ja se sai upean vastaanoton, sillä se myytiin kahdeksassa päivässä loppuun. Näin alkoi TAIKKA-laukkujen tarina. 
Tämä on mielestäni upea tarina suomalaisesta yrittäjänaisesta, joka uskoi unelmiinsa. Riikan sanoja lainatakseni: ".. meni monta vuotta, että uskalsin toteuttaa unelmani ja nyt ihmettelen, miten kynnys oli niin korkea. Omassa yrityksessä vaikeinta on aloittaminen."

Riikka ja pojat - kuva: Taikkabags.
Miten minä sitten tutustuin näihin TAIKKA-laukkuihin. Noh, me olemme Riikan kanssa tavanneet vuosia vuosia sitten yhteisen ystävämme kautta Helsingissä eräänä kauniina kesäisenä iltana ihan huippuhauskoissa bileissä. Vuodet ovat vieneet meitä eri puolille maailmaa, mutta olen mielenkiinnolla seurannut Riikan upeaa uraa laukkujen suunnittelijana mm. @Taikkabags instagram-tilin kautta. Oman blogini myötä ehdotin Riikalle yhteistyötä sillä, näitä TAIKKA-laukkuja olen himoinnut jo pitkään ja arvelin, että myös lukijani ihastuisivat näihin laukkuihin.

Laukut on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön ja niitä voi käyttää säässä kuin säässä. Hyvännäköiset laukut sopivat asuun kuin asuun ja ne toimivat juhlissa taikka arkena. Nämä todella kohtuuhintaiset laukut pysyvät kiireisen äidin matkassa niin leikkipuistossa kuin lounastreffeillä ystävien kanssa ja illan tullen laukusta saa muokattua vielä iltalaukun iltamenoon. Laukkuihin käytetään täysin vedenpitävää kangasta, joko nylonia tai vahattua farkkua ja nyt uusimpana neopreeniä. TAIKKA-laukut on suunniteltu perheellisen naisen näkökulmasta, niin että vaikka kannat upeaa laukkua olallasi, on kädet silti vapaana lapsille ja muulle menolle. TAIKKA-laukut on suunniteltu pidettäväksi niin taikka näin sillä suurin osa laukuista muuntautuu joko olkahihnaa vaihtamalla tai käyttötarkoituksesta toiseen. Esimerkiksi huippusuosittu Pyramid stud niittilaukku muuntautuu arkilaukusta iltalaukuksi vaihtamalla olkahihnan pieneksi kädessä pidettäväksi metallihihnaksi. Laukuissa on myös ketjuja ja muita yksityiskohtia, jotka tuovat blingblingiä iltaan. Monet yksityiskohdat tehdään nahasta. Nerokasta!

Riikka, kertoo inspiroituvansa helposti musiikista, ihmisistä ja paikoista. Brasilialainen aviopuoliso tuo perheeseen musiikin sykettä ja kotona heillä soikin aina musiikki. Laukut ovat tyylikkäitä, ja sopivat vaikka businesslookiin, mutta silti laukuista huokuu hyväntuulisuus ja iloisuus. Vaikka päivä näyttäisi kuinka harmaalta, niin viimeistään siinä vaiheessa kun kurkistat laukun sisään, tuovat sisäkankaan kesäiset värit ja värikkäät kuosit valon tunteen ja hymyn huulillesi. Ajatukset lähtevät väistämättömästi lentelemään keveissä tunnelmissa Ipanema biitsille ja samban sykkeeseen. 

Love it love it love it!

Kuva: Taikka-bags
Kuva: TAIKKA-bags

TAIKKA-laukut tulevat Lontoosta ja niitä ei tule vastaan joka kadun kulmassa. Tarkkasilmäiset ovat nähneet laukkuja esim. ELLE:n sivuilla Muotikuiskaajan blogissa tai punaisella matolla upean Manuela Boscon tai purjehtija Tuuli Petäjä-Sirénin käsissä. Ja nyt hyvät lukijani, teillä on upea tilaisuus hommata kevään kuumin laukku tulevaan kesään. Blogini lukijat saavat nyt TIME FOR BUBBLE BATH -koodilla toimituksen Suomeen ilman toimituskuluja. Koodi on voimassa 31.5.2016 asti. Siirry nettikauppaan www.taikka.com
Nyt kannattaa laukkutilaus tehdä heti, jos haluat laukun vielä äitienpäivälahjaksi. Nämä laukut ovat varmasti monen äidin mieleen!!
Koska laukut tulevat Briteistä, on toimitusaika vajaa viikko.

Kuva: TAIKKAbags
Laukut ovat muuntautumiskykyisiä, käytännöllisiä ja katu-uskottavia. TAIKKA-laukuissa on kestävät  ja laadukkaat materiaalit ja ne sopivat jokapäiväiseen käyttöön kestävyytensä ja muunneltavuutensa ansiosta. Kaiken lisäksi laukut ovat todella sopuisan hintaisia.

Saanko esitellä uuden laukkuni, joka tulee keikkumaan jatkossa tiiviisti olkapäälläni. Pure love!

Denim tote - TAIKKAbags

"Funky and functional daily bags from weather smart fabrics"


Seuraa blogiani facebookissabloglovin'ssablogit.fi instagramissa

Sisällöntuotanto yhteistyössä TAIKKA kanssa.

May I introduce you these beautiful TAIKKA bags designed by a very talented Finnish mum. I met Riikka ages ago in Helsinki in a great party organized by our friend. Nowadays she is living family life in London and couple years ago started designing bags with her best friend from Australia. Read the whole story here

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...