sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Äitienpäivä

Meillä on äitienpäivää vietetty monenlaisten tunteiden vallassa. Tulimme lounasaikaan reissusta, josta kirjoittelen varmasti lisää alkuviikosta. Kamat heitettiin pikaisesti kotiin ja säntäsimme rantaan. Olen varmaan joskus aikaisemminkin maininnut, että minulla on lähes neuroottinen suhtautuminen aurinkoon. En vain pysty olemaan sisällä hyvällä säällä. Meillä siivouspäivätkin sovitetaan säätiedotusten mukaan. :)


Iltapäivä lekoteltiin vilteillä meren rannassa koko perheen voimin, rennosti nauttien. Lapset tekivät hiekkakakkujansa ja kävivät jopa uimassakin. Minä ihastelin tippa silmässä rakkaita lapsiani. Äitienpäivä saa herkistymään ja miettimään sitä onnea mitä nuo kolme palleroa minulle tuovat. He ovat kaikkeni, he ovat suurin rakkauteni. Heidän kanssa on vaan niin hauska olla ja viettää aikaa. Lasten tulon myötä "oma aikani" on kutistunut minimiin, mutta en ole kaivannutkaan muuta, koska nautin todella lasteni seurasta ja heidän kanssaan puuhastelusta. Lapseni, kuinka rakastankaan teitä! Kiitos, että saan olla juuri teidän äiti!


Äitienpäivää on meillä odotettu kuin kuuta nousevaa. Olemme olleet reissussa ja on ollut niin liikuttavaa seurata miten 4-vuotias on varjellut lahjaansa ja malttamattomana hypistellyt pakettia, että koska on äitienpäivä? Saanko tänään antaa lahjani. Sniif! Voi sitä ylpeyden hetkeä, kun aamulla sen paketin sai sitten vihdoin ojentaa halausten kera äitsylle.

Äitienpäivä on tietysti saanut aikaan keskusteluja äitiydestä. 4-vuotiaan suusta: Mä en kyllä halua lapsia, koska en sitten halua sellaista seurakuntaa... ;)
Millainen äiti sinulla on? 
6-vuotias: kiva ja iloinen
4-vee: kiva, ihana, tyylikäs
Mitä tykkäät tehdä äitin kanssa? 
6-v: leikkiä ja käydä puistossa, käydä rannassa, olla kotona, leikkiä lego friendseillä
4-v: nukkua äidin vieressä
Mikä äitissä on parasta? 
6-vee: rakkaus ja että se on niin iloinen
4-vee: kun se ostaa mulle kaikkea kivaa ja on ihana


Myös suuria ilouutisia mahtui tähän päivään, ja meillä oli kunnia päästä vierailemaan Kättärillä. Voi, että miten pieniä ne vastasyntyneet ovatkaan. Oli liikuttavaa päästä pitämään sylissä pientä elämänalkua ja katsella uunituoreita vanhempia ja ensimmäistä äitienpäivää viettävää äitiä. Liikutuksen kyyneleiltä ei välttytty sielläkään ;)

Tunteita on tämä päivä ollut täynnä - onnea, iloa, rakkautta, kiitollisuutta, nöyryyttä ja paljon paljon muuta! Lapseni teette minusta niin onnellisen ja kokonaisen! Kun olette elämässäni, niin minulta ei puutu mitään!Miten teidän äitienpäivä meni?

Seuraa blogiani facebookissabloglovin'ssablogit.fi instagramissa

Out mother's day was full of great feelings. We have been on a minivacay and came home lunch time. Sun was shining and it was warm so we headed to the beach. I'm so lucky to have those three precious kids. I love them so much! 

2 kommenttia:

  1. Ihana <3 Ja naureskelin tuolle sinun suhtautumiseen aurinkoon - sillä olen täysin samanlainen. Hahaa.. :)

    VastaaPoista
  2. Loistavaa, jos muitakin aurinkofaneja löytyy ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...