keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Jihuu, paras kesäpäivä so far - Uimastadikka

Mitä tekee viikonlopun matkasta nuutunut ja flunssan saanut äiti, kun kotiinpaluu tuntuu tahmealta ja likapyykkivuori sen kuin kasvaa kylppärissä? No pakkaa lapset laatikkopyörään, tarjoaa lapsillensa lounaan hampurilaisravintolasta ja suuntaa katraansa kanssa Uimastadikalle, joka on tällä viikolla avattu talven jälkeen. Mansikkapirtelöt auringossa, saa joka nassussa hymyn huulille. Toisinaan voi mennä mutkat oikoen, koska on KESÄ! :) Aurino hoivaa ja hellii - silittelee äitin flunssaista olemusta. Lapset nauttivat ja ovat hyvällä tuulella ja kaikki tuntuu ulkona auringossa niin paljon kevyemmältä. Aurinkoinen hyvä mieli tartuu minuunkin ja lapsethan kiljuvat ja pomppivat Uimastadikan lämpöisessä altaassa villisti ja nauttivat päivästä täysin rinnoin. Tahmean aamun jälkeen meille kehkeytyy aivan mahtava kesäpäivä, joka on ehdottomasti tämän kesän paras ja lämpimin so far!


Lapset jaksavat/tarkenevat uida hyvin lastenaltaan lämmitetyssä vedessä. Meno Uimastadikalla oli kuin keskikesällä. Ihmiset nautiskelivat vilteillänsä ja pulahtivat välillä uimaan stadionin altaisiin. Uinnin jälkeen katseltiin vielä pitkään hurjia uimahyppyjä hyppytornin kupeessa. Meillä oli niin kivaa!


Olen kirjoittanut lempparipaikastamme Uimastadikasta myös tässä postauksessa. Uimastadion on helppo lapsiperhekohde, joka sopii mainiosti myös kaupunkiin saapuville turisteille vilvoittautumiseen. Aikuisten lippu on 4 eur ja alle 7-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi.


Jos kehuin Tukholman kauneutta, niin ei Helsinki kyllä yhtään huonommaksi jää. Kotimatkalla pysähdyimme ihastelemaan kesäistä Helsinkiä ja fiilistelimme hyvää päivää. Lapset huusivat laatikkopyörästä ohikulkijoille "Nyt on niin I-H-A-N-A-A!"


Kotipihamme sisäpiha on todella lämmin ja aurinkoinen. Uintireissun jälkeen lapset leikkivät vielä pihassa ja minä suljin silmäni hetkeksi auringossa :) Kesä on ihmisen parasta aikaa. Love it!


Tässä mun ja tyttöjen tämän hetken kesälempparibiisi! Vähän vanha, mutta toimii kesäfiiliksessä :)


We have been enjoying really warm days! I have been little sick after our trip to Sweden. Best way to cheer up is to get some strawberry milkshake and spend a day by the pools. Love it!

2 kommenttia:

  1. Siis en kestä että nyt on toukokuu, ja voi tehdä tällaisia juttuja! Ihanaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa muuta! Tuntuu aivan uskomattomalta, että nyt jo uidaan ja polskitaan. Toivotaan, että "kausi" vaan nyt jatkuu :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...