keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Lasten uimapuvut

Yksi heikkouteni on lasten uima-asut. Haalin niitä aivan liikaa joka ikinen kevät. Paljon enemmän kuin Suomen helteet niitä tarvitsisivat. Mielestäni Suomessa olisi selkeä markkinarako hyvännäköisille uima-asuille ja UV-vaatteille, siksi ostankin suurimman osan uikkareista tytöille ulkomailta joko reissuilta tai nettikaupoista. Mutta siis me viihdytään paljon auringossa ja ulkona, joten releet pitää olla laadukkaat ja hyvännäköiset. Kuvissa näkyvät Billabongin UV-vaatteet on tuotu Australiasta ja ovat kyllä tosi hyvät ja toimivat.


Lasten suojaamisessahan tekninen suojaaminen on kemiallista suojaamista suositeltavampaa. Me usein tehdään niin, että lapset ovat aurinkorasvan turvin biksut tai uikkarit päällä aaamupäivän ja lounaan jälkeen pitkät UV-paidat vetästään päälle ihoa suojaamaan. Eilenkin olimme rantsussa yhdeksän - 9!!! tuntia, joten UV-vaatteilta vaaditaan paljon. Eikä märkää uikkaria ole tietenkään kiva pukea uudestaan päälle, joten kuivia uikkareita tarvitaan muutamia tuollaisten megapäivien aikana. ;)


Mistä ostan lasten uima-asuja? Nooh, ulkomailta mahdollisimman paljon, koska Suomessa on melko ankea valikoima mielestäni joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta. Next:ltä löytyy kivoja ja edullisia. Tässä muutamia lemppareita tältä vuodelta. 4-vuotiaalta löytyy jo tuo vaaleansininen kukallinen ja 2-vuotiaalta tuo värikäs iso kukallinen. Muutama tuosta on suunnitteilla vielä kotiuttaa.
Zarasta ostin alkukeeväästä kaikille merihenkiset biksut ja uimapuvut. Koot tietysti loppuvat Zarassa aina alta aikayksikön, mutta suosittelen sieltä myös käymään kivoja uikkareita katsomassa.


Lindexillä oli muutama kiva malli tänä keväänä myös ja GAP on ollut yleensä luottopaikkani uima-asuille. Alla lempparit näiden kahden valikoimasta. Lindexillä oli mielestäni kivoja uimashortseja myös pojille.
Ihan kaikista kauneimmat uikkarit löytyy mielestäni Alex and Alexalta. Hinnat ovat näissä uikkareissa ketjuliikkeitä kovemmat, mutta joku herkku on aina kiva sieltä hommata ja usein alesta voi tehdä hyviä löytöjä.Mistä te ostatte lasten uima-asut? Olisi kiva saada vinkkejä uusista nettikaupoista ja merkeistä.


Haluatko saada vinkkejä kivoista lapsiperhetapahtumista?

I just love kid's swimwear. We spend so much time in the sun on the beach so the UV-clothing has to be practical and look good.

1 kommentti:

  1. Ihania uikkareita ♥ Me tehdään just niinpäin että aamupäivä ollaan uv-vaatteilla ja sit yleensä pidetään breikki, käydään syömässä ja oleskellaan varjossa/tehdään jotain muuta hetki. Harvoin siis käydään yleisillä rannoilla kun ollaan paljon saaressa ja maallakin mökillä on allas. Sitten iltapäivästä iltaan mennään aurinkorasvalla ja tarvittaessa tavallisilla t-paidoilla. Meillä on Reiman uv-vaatteita ja hattuja (hatut on ihan ykköset!) ja näköjään yksi Swimpy löytyi myös :) p.s. mä oon oikee aurinko-poliisi, ei oo koskaan päässyt pojat edes punoittamaan ;D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...