torstai 12. toukokuuta 2016

MLL Hyväntekeväisyysmuotinäytös

Eilen pääsin keskelle loistetta ja kimallusta. Olin äitikavereiden kanssa liikenteessä ja suuntasimme Bankiin, jossa pidettiin Mannerheimin Lastensuojeluliliton Hyväntekeväisyysmuotinäytös. Ilta muodin ja kauniiden vaatteiden parissa oli fantastinen!

Muotinäytöksessä kerättiin varoja MLL:n perhekummitoimintaan, joka on äärimmäisen arvokasta työtä perheiden ja lasten hyväksi. Olen ollut näytöksessä jo useana vuonna, ja joka vuosi tapahtuma osaa yllättää, sillä se on vuosi vuodelta upeampi ja loistokkaampi. Huikeita merkkejä, hyvää musiikkia, shampanjaa, suomalaisen muodin kermaa, huippumalleja, julkkiksia ja ennen kaikkea iso joukko tekemässä yhdessä hyvää pyyteettömästi. Kiitos jälleem MLL:n Uudenmaan piiri huikeasta illasta!

Tässä kuvapläjäys muotinäytöksestä. Illan juoksi Tuomas Enbuske ja hauska & sanavalmis Sami Sykkö. Näytöksestä nostaisin esille kaksi itselle ainakin vähän tuntemattomampaa merkkiä, jotka olivat Gemmi ja Veijits. Uskon, että näistä kuullaan vielä paljon kansainvälisessä muotimaailmassa. Hyvässä nosteessa molemmat ainakin ovat!


Boutique Kaarina K oli jälleen mukana näytöksessä. Kaarina K tyttärineen ovat upeita muodin ruhtinattaria ja tekevät hyväntekeväisyyttä suurella sydämellä. Klara Kivilahti toimi näytöksessä mm. vapaaehtoisena tuottajana ja Kivilahden naiskaunetta nähtiin myös lavalla. Luonnollisesti Boutique Kaarina K.n sisääntulo oli täynnä glamouria. Upea tuo Jekku Berglundin päällä ollut musta luomus.


Muotinäytöksen mallit olivat julkkiksia, kansanedustajia, urheilijoita, näyttelijöitä, muusikoita, huippumalleja ja muita tuttuja naamoja lehtien sivuilta. Huikeeta, että niin moni oli lähtenyt mukaan tekemään hyvää!Tämä Ted Bakerin mekko oli ihana ja raikas kuten kantajansakin!


Illan suurimmat aplodit sai varmasti Yhdysvaltojen entisen suurlähettilään koira, joka muuten karkasi lavalta yleisön joukkoon ;)


Illassa oli mahtavaa musiikkitarjontaa kuten Sini Sabotage ja Jesse Kaikuranta. Tomi Metsäkedon ja Angelika Klasin duetto sai kylmät väreet iholle.


Billebeino esitteli syksyn AW16 mallistoansa muotinäytöksessä. Mallina oli myös merkin luonut jääkiekkoilija Ville Leino.


Lapsimallit olivat aivan mahtavia! Upeita tanssiesityksiä ja jumppanumeroita - iloista meininkiä kuten tässä Reiman sisääntulossa.


Marimekko oli vahvasti näytöksessä mukana ja Marimekko Kids avasikin koko muotinäytöksen. Marimekko on upea kansainvälinen brandi, joka ottaa osaa myös hyväntekemiseen. Hienoa!
Meillä oli niin kiva ilta naisten kanssa. Tällaisia iltoja lisää!


Olitko mukana eilen MLL:n Hyväntekeväisyysmuotinäytöksessä?

Seuraa blogiani facebookissabloglovin'ssablogit.fi instagramissa

I was at the Mannerheim Childrens' Foundation charity fashion show last night. Had a great girls night out!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...