keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Mökillä lasten kanssa

Maanantaina ihanan Uimastadikka päivän jälkeen olin saanut käsittämättömiä energioita, joten päätin, että mehän lähdemme vielä tyttöjen tanssituntien jälkeen mökille, koska sääennustus lupaa helteiden jatkuvan. Jos mökkimatka näyttää tältä, niin päätös lähteä ei voi olla kovin huono....


Laitoin taaperon yöunille autoon ja esikoisen tanssitunnin jälkeen suuntasimme auton nokan kohti mökki mökkeröistä. Ilta oli jo melko pitkällä kun pääsimme perille, mutta vanhemmat tytöt olivat silti aivan virkeinä ja intopiukeina. Lämmitimme vielä rantasaunan ja sillä aikaa avasimme mökkiä ja tytöt pesivät paljua talven jäljiltä. Oli uskomattoman lämmintä. Iltasaunan jälkeen uni tulikin supernopeasti.

Mieheni lähti aamu-uinnin jälkeen töihin ja me jäimme tyttöjen kanssa mökille. Parasta mökillä on mielestäni ehdottomasti aamut, jolloin on usein tyyntä. Se tunne, kun voi rauhassa heräillä. Lapset ovat syöksyneet yökkärit päällä trampalle ja voit kahvikuppi kädessä istahtaa terassille ja fiilistellä.
Aloitimme aamupalan jälkeen paljun täyttämisen ja lämmittämisen. Sillä aikaa kun palju lämpeni, tytöt kaivoivat matoja ja kävivät ongella, istutimme yrttejä kasvulaatikoihin ja haravoimme pihaa siistiksi talven jäljiltä. Tytöt keräilivät käpyjä ja minä haravoin "metsänkin", jotta on siistiä. :) Olemme ystäväni kanssa nauraneet tälle haravoimisvimmalle, joka meillä molemmilla on. Se ei riitä, että piha haravoidaan, vaan myös metsä pitää olla siisti. Voitte arvata, että kiirettä pitää tällä mamalla. :)

Lounaan jälkeen tytöt hyppäsivät paljuun. Voi sitä riemun määrää! Heillä oli niin hauskaa. Naureskelin heidän jutuilleen ja juuri sillä hetkellä olin todella onnellinen. Tyttöjen polskiessa, siivoilin samalla rantamökkiä kesäkuntoon tulevan kesän vieraita varten.Koska paljuvesi oli niin lämmintä, hyppäsivät tytöt välillä järveen vilvoittautumaan. Paljusta järveen ja järvestä paljuun puljailua jatkuikin koko iltapäivän. 
Oli ihana ensimmäinen kunnollinen mökkireissu! Toivottavasti kesästä tulisi lämmin ja pääsisimme viettämään vielä monta hyvää hetkeä mökillä. 

Oletteko jo käynyt mökillä?
We had a great little trip to the summerhouse. 

3 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...