keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Tulostettavia tehtäviä lapsille

Kerhot ja harrastukset ovat pian ohi tämän kevään osalta. Lapsilla on enemmän vapaa-aikaa arki-iltaisin ja viikonloppuisin. "Viihdekeskus äiti" sesonki - vuoden kiireisimmät kuukaudet ovat edessä, kun tekemistä ja puuhaa pitää olla keksimässä kotona tylsistyville lapsukaisille. ;)

Tulostettavat tehtävät on mukavaa puuhaa ja niitä voi printtailla aina sopivan hetken tullen ja päivän teemaan sopien. Tulostettavia tehtäviä voi printata matkalle mukaan, näin ei tarvitse koko kirjaa kantaa mukana ja yksittäiset paperit raaskii helpommin heittää pois, joten niitä ei välttämättä tarvitse raahata kotiin takaisin. Tulostettavat tehtävät pelastavat monet sadepäivät ja hetket kun mitään tekemistä ei ole. Muutaman kuvan voi printata rannalle mukaan, sillä meillä ainakin viihdytään viltillä väritellen uinnin ja hiekkakakkujen rakentelun välissä. Oma ohjelmanumeronsa on se, kun lapset pääsevät äidin tietokoneelle valitsemaan sopivia kuvia ja sen jälkeen tulostelemaan.

Tässä lista ja linkkejä sivuille, mitä itse olen käyttänyt:
My little pony
Barbie
Dora
- Pojille supersankareita Batman, Captain America, X men ja muita hurjia sankareita.
Kesäisiä kuvia kesäloman suunnitteluun ja fiilistelyyn
Hauskoja aakkosia
- Monipuolisia ja erilaisia kuvia löytyy myös täältä. Mansikkatyttö, Halinalleja, Pegasus Barbie ja vaikka mitä muuta. Samalta sivulta myös pojille Transformers, Ninja Turtles yms.
Disneyn hahmojen värityskuvia Sofie the First, Hessu, Toy Story, Lion King yms.

Haluatko saada vinkkejä kivoista lapsiperhetapahtumista?2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...