maanantai 16. toukokuuta 2016

Yllätysuutisia - perheblogit.fi

Minulla on kuulkaas nyt jännittäviä uutisia, jotka vihdoin voin kertoa koko maailmalle! Jotain uutta, mielenkiintoista, odotettua ja tarpeellista on syntynyt. Blogimaailmaan on saatu uusi blogiyhteisö Perheblogit.fi, jonka sisältö on laadukasta, kiinnostavaa, asiantuntevaa, mutta ennen kaikkea viihdyttävää!

Perheblogien taustalla on kokeneita media-alan ammattilaisia. Me bloggaajat saamme heiltä tukea ja apuvälineitä, ja näin pystymme tarjoamaan entistäkin mielenkiintoisempia ja kiinnostavampia ja inspiroivempia juttuja. Perheblogit on uudenlainen yhteisö, jonka tarkoitus on olla laadukas vertaistukiverkosto perheellisille ja sellaiseksi haluaville. Rakennetaan yhdessä meitä kiinnostava yhteisö!Tuossa kevään alussa sain yhteydenoton, jossa minua pyydettiin mukaan uuteen perheblogeihin keskittyvään yhteisöön. Olin todella otettu pyynnöstä, sillä tuossa vaiheessa olin kirjoittanut blogiani vasta reilun puolen vuoden ajan. Vihdoin alkaa kaikki olemaan niin valmista, että pääsen huutamaan koko kansalle tämän mielettömän ilouutisen: Perheblogit.fi sivusto on auki! Koska kaikki on lähdetty tekemään aivan alusta, on varmasti pientä viilaamista ja muutoksia vielä tulossa erityisesti ulkonäköön liittyen. Joten otamme ilomielin kaikki vinkit ja ideat tästä uudesta yhteisöstä vastaan!

"Vaikuttavaa sisältöä perheellisille ja sellaiseksi haluaville"

Olen päässyt mukaan todellisten perheblogien helmien joukkoon. Sisarblogien sisällöt ovat laadukasta, kiinnostavaa, hauskaa ja asiantuntevaa. Oma rakas iltatähteni Bubble bath time blog löytyy jatkossa vanhasta osoitteesta, mutta myös perheblogit.fi-sivulta, josta on tarkoitus luoda asiallinen ja toimiva vertaistukiverkosto perheellisille. Tämä on jotain sellaista mitä itse ainakin äitinä/lukijana olen kaivannut.

Perheblogit.fi yhteisössä bloggaa laadukkaita ja mielenkiintoisia äitibloggareita - 
tässä me olemme:


Seuraa perheblogit.fi sivustoa facebookissa tai instagramissa @perheblogit.fi #perheblogit. Näin saat ajankohtaisimmat ja laadukkaimmat vinkit ja postaukset luettavaksesi!

Hyppää mukaan yhteisöön. Tämä on jotain uutta ja niin mageeta!

I have kept a secret for months. I got a mail in the beginning of this spring and they asked me to join the new blog portal and I said "YES"! My blog is now part of the Perheblogit.fi blog portal. Portal that concentrates on family issues. So excited!

8 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...