keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Lapsiperheen majoitus- ja ravintolavinkki Tampereella

Kuten instagram @bubblebathtimeblog seuraajani ovat huomanneet, olemme viettäneet ihanan loman Tampereella näin heti lomakauden alkajaiseksi. Tampere on aivan ihana kesäkaupunki ja siellä on hyvä syke. Sieltä löytyy tapahtumia ja menoa niin pienille kuin isoille. Tampere on tuttu paikka minulle jo nuoruusvuosilta, mutta vietämme siellä nykyisin myös perheen kanssa lomaa joka kesä. Jos olet suunnittelemassa lomaa Tampereella, suosittelen käymään Visit Tampere sivustolla, josta voi printata mm. hauskan Mukavaa muksuille kartan sekä etsiä loistavia lapsiperheelle sopivia vinkkejä Tampereelta. Näin saatte kaupungin kätevästi haltuun koko perheen voimin.

Tällä kertaa yövyimme Tampereella uudessa viime syyskuussa 2015 avatussa Lapland hotels Tampere hotellissa, joka on todella kaunis ja elegantti ilmestys. Hotellin aulaan astuessaan oli vaikea kuvitella olevansa Tampereen keskustassa - viimeistellyn tyylikäs kokonaisuus. Hotellin sijanti on myös hyvä. Muutaman sadan metrin päässä on rautatieasema ja esimerkiksi Särkänniemen bussit lähtevät aivan kulman takaa, joten autoa ei välttämättä tarvitse ollenkaan, myös yliopisto ja Tampere-talo ovat aivan vieressä, joten tätä hotellia suosittelisin myös kaikille Suomeen tuleville ulkomaisille vieraille.

Huoneet olivat tilavat ja sängyt ruhtinaalliset. Meillä oli käytössä kaksi huonetta, joita yhdisti väliovi. Tytöt nukkuivat toisessa ja me mieheni kanssa saimme nauttia makoisista unista toisessa huoneessa. Meidän huoneessa oli myös sauna, joka oli niin rentouttava pitkän päivän jälkeen. Hotellin huoneet on sisustettu Lappi-teemaisesti, hotellista löytyy mm. Revontulet, Joulumaa ja Lapin kesä-huoneita. Huoneeseen saapuessamme paloi isolla tv-ruudulla nuotio ja poron sarvet koristivat sängyn päätyä. Tunnelmallista ja tyylikästä. Lomailemme aina lasten kanssa lasten ehdoilla, mutta vaadimme lomiltamme kuitenkin myös aikuisia tyydyttäviä elementtejä, kuten hyvää ruokaa, visuaalisesti kauniita asioita kuten hotelli sekä jotakin uutta ja mielenkiintoista tietoa kohteesta. Nämä kriteerit täyttyivät täydelllisesti Lapland hotels Tampereessa.

Sen lisäksi, että hotelli on kaunis, on hotellissa T-O-D-E-L-L-A loistava ravintola Dabbal. Vaativankin gourmet herkuttelijan nälkä saadaan varmasti taltutettua ravintolan herkuilla, mutta haluan nostaa erityisesti esille sen, mikä on mielestäni harvinaista suomalaisissa laadukkaissa ravintoloissa. Ja tämä on se, että ravintolassa oli loistava, terveellinen ja maukas lastenmenu ja kaiken lisäksi todella huokean hintainen. Jos lapseni syövät Lapin rautua muutamalla eurolla, niin hell yeah tästä tulee meidän vakkaripaikka Tampereella. Lisäksi lapsille löytyi piirrustustehtäviä, pienemmät ottimet, syöttötuolit ja täydellisintä oli ehkä se, että lasten jätskiannoksissakin oli kauden teemaan sopivia syötäviä kukkia, jotka tekivät tyttöihimme lähtemättömän vaikutuksen. Kiitos Dabbal, huomioimalla lapset, saatte varmasti monet ruuasta kiinnostuneet perheet tulemaan syömään ravintolaanne. Niin ja viiden ruokalajin yllärimenu oli taivaallinen!

Hotellin aamiainen noudatteli myös lappilaista teemaa kuitenkin huomioiden paikalliset herkut kuten mustan makkaran. Kokki paisteli omeletteja aamiaisvieraiden toiveista. Mieheni mukaan hän ei ole koskaan Suomessa saanut parempaa omelettia.
Henkilökunta oli hurmaavan ystävällistä. He saivat hymyn huulille huomenillaan ja lempeillä kysymyksillään, kuten "voisinko tuoda tummaa vai vaalea paahteista kahvia pöytään" aah! Lapset otettiin jälleen huomioon ja heille tuotiin kaakaota. Rauhallinen musiikki soi taustalla ja herätteli uuteen mukavaan päivään. Tällaista ystävällistä palvelua löytää harvoin näillä leveyksillä.
Kerrassaan loistava kokonaisuus! Suosittelen hotellia niin perhelomailijoille kuin yksin tai pariskuntana matkaaville.

Haluatko saada vinkkejä kivoista lapsiperhetapahtumista?

Matka on toteutettu yhteistyössä Visit Tampereen kanssa, mutta kaikki kokemukset ja mielipiteet ovat perheen omia. 


We had a great family vacay in Tampere. We stayed at Lapland hotels Tampere which is a very elegant and beautiful hotel on a good location. There is a fantastic restaurant Dabbal in the hotel serving interesting food experiences from Lapland. I highly recommend.

2 kommenttia:

  1. Olen kuullut hotellista vain hyvää :) Mahtavalta näyttää! Pitäisi käydä itsekin, vaikkei lapsiperheen majoitusta hae. Sopii varmasti monelle tämä :) Terkuin miraorvokki/http://www.rantapallo.fi/pondekengissa/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Lapland hotels Tampere oli kyllä todella viihtyisä ja mukava yöpymispaikka. Ja ehdottomasti paikka sopii myös muille. Täydellinen vaihtoehto vaikka viikonloppu getaway majoitukseen!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...