torstai 2. kesäkuuta 2016

Mökin sisustaminen: Leikkinurkkaus lapsille

Pieni alkuviikon mökkilomanen onnistui hienosti. Säät olivat todella helteiset, joten ulkonahan sitä oltiin koko päivä. Ja kun klo 23-24 aikaan vihdoin malttoi tulla sisällä, virittelin pientä sisustusprojektia -  ruuvasimme mieheni kanssa seinään kirjahyllyä, somittelin ja mallailin. Meillä on ollut pitkään puhe tehdä mökin alakertaan pieni leikkinurkka lapsille. Heillä on parvella leluja ja kirjoja, mutta alakertaan telkkarihuoneen yhteyteen haaveilimme pientä nurkkausta, jossa olisi piirrustusvälineet, legoja ja joitain pientä puuhasteltavaa. Olin todella iloinen, kun sain Jollyroomilta valita mieleisiä tuotteita mökin sisustukseen, ja kaikkea kivaa ja suloista sieltä löytyikin.

Alice & Fox kirjahylly on syötävän suloinen. Uusi hylly tuo kivaa ryhtiä hirsiseinään. Nyt koko huone on viimeistellymmän näköinen.Alice & Fox tuoli on kaunis, kevyt  ja moderni puutuoli, ja se sopii hyvin mökin tunnelmaan. Tuoli on matala ja lapsille sopiva, joten siihen lapsi onnistuu kapuamaan itse. Tuohon samaan sarjaan kuuluu myös pieni pöytä, jota mietin vielä. Se saattaisi samalla hoitaa sohvapöydän virkaa...Valitsin tyylikkään Alice & Fox valosarjan tuomaan valoa tunnelmallisiin iltoihin. Tämä valosarja on aivan loistava myös sähköttömillä mökeillä, sillä valosarja toimii pattereilla. Haluan tuon valosarjan lisätä myös ulkokauttauksiini tulevana kesänä eri muodoissa. On muuten kiva, kun ei tarvitse miettiä, mistä jatkojohto vedetään koriin, pöytään tai lasimaljakkoon. ;)Tällaista pientä projektia siis meneillään mökillä. Homma on vielä vähän kesken, ja uusia ideoita tässä vielä kehittelen. Mitäs mieltä olette? 

Haluatko saada vinkkejä kivoista lapsiperhetapahtumista?

I have had a small interior project at the lake house. A new place in the living room for the kids to draw, play with legos etc.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...