tiistai 5. heinäkuuta 2016

Kesäiset Frozen fever synttärit

Kuten aikaisemmin jo kirjoittelinkin, niin teemajuhlia on jälleen meidän perheessä vietetty. Meidän kuopus täytti 3-vuotta ja viime viikonloppuna juhlittiin synttäreitä perinteisesti mökillä. Koska juhlat osuvat aina lomakauteen, olemme viettäneet kuopuksen synttäreitä mökillä, niin siis tänäkin vuonna.

Meidän pikkuinen on suuri Frozen-fani ja hän jäädytteleekin paikkoja ja tanssii let it go:ta kuten muutkin fanit. Minua niin huvittaa, että miten pienikin, joka ei ole koskaan edes esim. elokuvaa nähnyt voi olla niin tietoinen tästä fanituksesta, nooh isommilta tietysti oppinut.

Koska juhlat olivat heinäkuussa ja päivä oli kauniin lämpöinen, järjestimme kesä-Elsa tyyppiset - mukaillut Frozen fever-juhlat. Sankari oli niin täpinöissään juhlista ja lahjoista, että äidille tuli aivan tippa linssiin. Siinä se mun viimeinen vauva ottaa vieraita vastaan, halailee tulijoita ja availee paketteja ihan ilman vanhempiensa apua.


Pikkuinen sankari oli niin innoissaan paketeistaan, että ne avattiin ensimmäiseksi, ja sen jälkeen aloitimme ruokailun. Aluksi oli lämmin ruoka. Appiukkoni on taitava savustamaan kalaa ja saimmekin nauttia savustetusta kalasta, graavikalasta ja uusista perunoista sekä salaateista. Appivanhemmat auttoivat hurjasti juhlien järjestämisessä ja tekivät kaikki pääruokavalmistelut.


Ruuan jälkeen oli vuorossa Elsan kadonneiden herkkujen metsästys. Olin piilottanut ympäri mökkialuetta Elsoja (uskokaa niitä löytyy useita meidän taloudesta). Elsan mukana oli viesti ja vihjelappunen, jonka ratkaistuaan lapset pääsivät lähemmäksi herkkuja. Vihjeet olivat tyyliin "Kasvaako Elsan herkut mullassa kuten kasvit?", "Onko Elsan herkut viety maan alle viileään?" Loppujen lopuksi herkkupussit löytyivät meidän perheen herkuttelijan - meidän isin läppärilaukusta. Isi oli "kuvitellut" niitä maanantaiaamun eväiksi ;)
Sitten olikin aika laulaa sankarille. Meidän isi oli jälleen kakkumestarina ja mökin menoon ja lasten rakkaudesta paljuun myös Olaf oli hypännyt tänä vuonna paljuilemaan.Frozen- teeman mukaisesti tarjolla oli myös lumipalloja. Cookie popsit olivat todella herkullisia ja pääsevät ehdottomasti jatkoon seuraavienkin juhlien tarjoiluihin.Koska kyseessä oli Frozen fever juhlat ja teemana kesäinen Frozen tein mustikkamuffareita. Helppoja tehdä mökkiolosuhteissa ja olivat kyllä herkullisia, vaikka itse sanonkin. ;) Tein myös näitä lumipalloja, mutta ne olivat varmaankin helsinkiläisestä lumesta, koska olivat niin keltaisia ;) jotenkin sokeri vaan kellasti popparit, vaikka yritin kuinka monta kertaa saada yhtä valkeita kuin noissa linkin kuvissa. Mutta pääasia kai on, että olivat superherkullisia. Suosittelen kokeilemaan lastenjuhliin!
Frozen fever juhliin kuuluu ehdottomasti vesisota. Meillä oli valkoisia veskareita, jotka esittivät lumipalloja, mutta sota laajeni myös aikuisten keskuuteen, joten kaikki pallot pistettiin loppujen lopuksi peliin ja niitä säilöttiin mitä eriskummallisempiin paikkoihin :).


Loppuilta menikin paljuillessa ja järvessä uiden. Järvivesi oli +23 astetta, joten lapsethan siellä jaksoivat peuhata. Hauskat kesäiset juhlat!
Our little Frozen fan turned 3 years last week. Last weekend we had a Frozen fever party at the lake house.


Haluatko saada vinkkejä kivoista lapsiperhetapahtumista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...