lauantai 9. heinäkuuta 2016

Löyly lasten kanssa

Kesäinen lauantai-ilta Helsingissä. Mietimme mihin voisimme mennä perheen ja siskoni perheen kanssa syömään alkuillasta. Halusimme nauttia hyvästä ruuasta ja seurasta, päästä ihailemaan sitä parasta Helsinkiä, nauttia hyvästä tunnelmasta, musiikista ja merenrannasta, siksi suuntasimmekin Hernesaarenrantaan Löylyyn.
Paikka kuhisi ihmisiä, mutta tunnelma oli fiksu ja asiallinen, niin että lasten kanssa oli miellyttävä siellä olla, vaikka pitkän kylmän ja sateisen sääjakson jälkeen oli aurinko porottanut koko lauantaipäivän ja varmasti kaikki kaupungissa olleet olivat liikenteessä.


Mahtavan terassialueen lisäksi Löylystä löytyy iso sisäravintola, jossa on mukava istuskella lasten kanssa illan tullen. Löylyssä on lasten menu, josta löytyy mm. poropullia, kalakeittoa ja luomunakkeja. Olimme syömässä alkuillasta n.18 aikaan. Vaikka porukkaa oli paljon, tuli ruoka nopeasti ja nälkäiset suut saatiin ruokittua.

Vaikka ruoka tulikin nopeasti kerkesivät mimmit vähän fisustella!
Todella rento ja mukava tunnelma, johon lapsiperheet mahtuivat mukavasti mukaan!Mahtavaa, että Helsingistä löytyy lauantaina kiva ravintola viettää iltaa koko perheen kanssa! Tavata ystäviä, jutella, nauraa ja vaihtaa kuulumisia ja nauttia kesäillasta. Hymy huulilla ja tuulta tukassa pyöräilimme kotiin laittamaan lapsia nukkumaan. Iso peukku Löylylle!

Niin ja Löylystä löytyi myös lapsille tuttuja kasvoja ;)


Haluatko saada vinkkejä kivoista lapsiperhetapahtumista?

Gorgeous new restaurant Löyly is also great with the kids. 

3 kommenttia:

 1. Varmasti ihana paikka, harmi kun asun niin kaukana.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla että lastenkin kanssa voi mennä! :) Ollaan mietitty että onkohan siellä vähän "alkoholi-huurteista" porukkaa, mutta nyt mekin uskallamme käydä tuolla koko perheen voimin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ainakin meidän visiitillä oli asiallinen tunnelma, mutta eihän se tarvitse kuin yhden "remu-porukan" viereen pilaamaan tunnelman :) Silti suosittelen kokeilemaan!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...