tiistai 19. heinäkuuta 2016

Seikkailupuisto Zippy

Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien äärellä sijaitsee Seikkailupuisto Zippy. Paikka on helsinkiläisille aivan loistavalla sijainnilla julkisilla tai omalla autolla saavuttaessa. Me lähdettiin perheen kanssa eräänä iltana seikkailemaan Zippyyn koko perheen voimin.
Zippyssä pienten lasten ratoja on Lastenmaassa kaksi. Alaikärajaa radoille ei ole, mutta omilla jaloilla on vakaasti päästävä eteenpäin (suositusikä 3+). Vaikka radat ovat lasten ratoja, ovat ne silti tehty monipuolisiksi ja hauskoiksi. Radat kulkevat 1-2 metrin korkeudessa. Lapsia huvitti puisella kelkalla lasku yläilmoissa, myös vaijeriliu'ut olivat todella kivoja ja lapsista pitkiä. Lastenratojen äärellä on pöytiä ja tuoleja, joissa voi istuskella, jos vain lapset seikkailevat. Muutaman kerran avustettuna myös meidän juuri 3-vuotta täyttänyt taapero selviytyi lastenradoista yksin.Lastenmaan lisäksi Zippyssä on kaksi rataa, joihin yli 120 cm pääsevät huoltajan kanssa. Esikoinen ja mieheni kävivät kokeilemassa niitä, ja heidän arvionsa radoista olivat erinomaiset. Radat olivat fyysisiä ja mielenkiintoisia eli juuri sellaisia mitä meidän seikkailijat radoilta toivovatkin.
Lisäksi Zippyssä on muita ratoja, joihin on pituusrajavaatimus 140 cm. Näitä emme päässeet tällä kertaa tällä kokoonpanolla kokeilemaan, mutta toiveissa olisi päästä mieheni kanssa kahden uudemman kerran Zippyyn näitä ratoja kokeilemaan.


Sijaintinsa vuoksi Zippy on loistava kohde vaikka arki-iltanakin. Seikkailupuistojen parhautta on se, että usein pienet lapset ovat kettärämpiä ja näppärämpiä yläilmoissa, joten he ovat tasavertaisia seikkailijoita aikuisten kanssa. Suosittelemmekin seikkailua Zippyssä koko perheen voimin. Zippy nimi tulee muuten seikkailupuistojen suosituimmasta tehtävästä vaijeriliu'usta - ziplinesta.  
Zippy on hauska liikunnallinen seikkailu koko perheelle!Haluatko saada vinkkejä kivoista lapsiperhetapahtumista?

Seikkailumme on toteutettu yhteistyössä Seikkailupuisto Zippyn kanssa, mutta kaikki kokemukset ja mielipiteet ovat perheen omia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...