perjantai 1. heinäkuuta 2016

Teemajuhlat

Oih teemajuhlat! Rakastan niitä ! On sitten kyse aikuisten kesken järkätyistä bileistä tai sitten lastenjuhlista, kaikki käy! Teemajuhlat sopivat tietysti loistavasti synttäreihin, mutta myös juhlapyhien yhteyteen kuten halloweeniin, ystävänpäivään tai jouluun. Juhlien järjestämiseen ei kuitenkaan mielestäni tarvitse olla kummostakaan syytä. Pääasia on kasata ystäviä koolle ja viettää yhdessä aikaa. Myös ruuan ympärille järjestetyt juhlat taitavat olla melko suosittuja, on maateemoja, ruoka-aineteemoja ja vaikka mitä. Teema tietysti yhdistää vieraita, saa keskusteluita aikaiseksi vieraiden kesken ja saa juhlat tuntumaan arjesta poikkeavalta - juhlilta.

Sateenkaariponi-juhliin sankari ratsasti ponilla
Järjestimme 30-vee bileet yhdessä muutaman kaverini kanssa ja tällöin kyseessä oli "Kuka julkkis olet aina halunnut olla?" Voi jestas miten loistavasti ihmiset olivat panostaneet juhliin. 20-vee juhlat olivat 70-luvun teemalla, syntymävuoteemme liittyen. Mieheni 30-veebileet pidettiin sankarille yllätysjuhlina. Olin järjestänyt hänelle isot rapujuhlat elokuuhun ja mieheni mieltymykseen rapuhin liittyen. Juhlissa oli ohjelmana mm. olympialaiset, jossa oli mm. läppärin heittoa pitkällisen yliopisto-opiskelurupeaman päättymisen kunniaksi . Siinä pääsi mukavasti vieraatkin purkamaan lopputöihin liittyviä paineita :) (p.s. heitettävä läppäri oli jo entuudestaan rikkinäinen).

Oktonautti-synttäreiltä
Lastenjuhlat ovat oma luku sinänsä. Meillä on toistaiseksi aina lasten synttärit kietoutuneet jonkin teeman ympärille. On ollut Sateenkaariponi Halloween, Prinsessa, Helinä-keiju, Oktonautti, Kiipeily ja vaikka mitä muuta teemaa. Mielestäni on kiva kun tarjoiltavat, koristelut ja muut ovat saman aiheen ympäriltä. Teemajuhliin voi pyytää vieraita pukeutumaan, mutta teeman voi mielestäni kasata myös tarjoiltavista ja koristeista, musiikista yms. Teemajuhlat voi myös ulkoistaa. Meillä on ollut Sealifessä merenneitosynttärit, SiljaLinella Muumi-synttärit yms. nykyisin monet yritykset tarjoavat kivoja valmiita paketteja erilaisista teemoista.

Sateenkaariponi-synttäreiden tarjoiluja
Meillä lastenjuhlien teema tulee aina sankarilta itseltään ja sen jälkeen rupean googlaamaan ja selaamaan pinterestiä ideoiden toivossa. Teemajuhlien stressittömyyden kannalta on mielestäni hyvä varata aikaa suunnittelulla ja järjestelylle. Itse tilaan amazonilta jenkeistä paljon koristeita yms. joten toimitusaikoihin on hyvä varata ainakin pari viikkoa. Kokemuksen syvä rintaääni puhuu, sillä joskus on tulliin jäänyt tyttären nimellä ja iällä kuvioidut koristeet.

Kiipeilysynttärit
Minun onneksi myös mieheni rakastaa juhlia ja teemoja, joten hänen kanssaan valvomme yön pikkutunneilla ja näperrämme jos jonkinlaista juttua. Usein käy myös niin, että minulla silmät alkaa lurpsaamaan ja olen jo aivan menettänyt toivoni, ja kun aamulla herään on mitä upeampia herkkuja jääkaappi täynnä.

Parasta aikaa meillä onu uni kuumana ja täällä valmistaudutaan viikonlopun juhlaputkeen. Nuorimmainen täyttää vuosia ja teemajuhlaa on taas tiedossa. Niistä lisää ensi viikolla.

Tykkäätkö järkätä teemajuhlia?

Haluatko saada vinkkejä kivoista lapsiperhetapahtumista?

I love to organize theme parties for kids and adults. Our youngest daughter is turning three this weekend so we are getting ready for a theme party.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...