keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

TI-TI Nallen Talo (sis.ARVONTA)

Koska sadekelejä ja epävakaista säätä on tässä pidellyt nyt pidemmän aikaa, starttasimme tyttöjen kanssa auton nokan kohti Ikaalista. TI-TI Nallen Talossa ei ole väliä vaikka sataakin, ja auringon sattuessa paistamaan myös ulkosalta löytyy lapsille puuhaa. Takuuvarmaa huvia lapsille! Päivämme piti sisällänsä onnellisia hymyjä, puuhaamista ja touhuamista ja mukavia esityksiä ja ohjatttua ohjelmaa. 


Meidän kuopus on kova TI-TI Nalle fani, joten vierailu talolle ja Nallejen tapaaminen oli hänelle iso asia ja kesän odotettu juttu. Voi jestas sitä onnea, kun Nallen syliin tyttö pääsi!TI-TI Nallen talossa on erilaisia huoneita, joissa riittää puuhasteltavaa. Isänallen Nikkarointihuoneessa pääsi hakkaamaan vasaralla nauloja ja sahaamaan lautaa. Kaupunkilaislapset olivat aivan innoissaan! On Leikkihuone, Prinsessahuone, Äitinallen Taiteilijahuone, Turvallisuushuone, Hirsimetseän Kyläkauppa, Musiikkihuone ja monta muuta.


TI-TI Nallen talossa oli kotoisa ja leppoisa tunnelma. Iso keltainen omakotitalo muistutti enemmänkin maalaistaloa ja mummolaa, jossa pääsee puuhaamaan, nikkaroimaan ja maalaamaan kaikenlaista. Lapset juoksivat ulos ja sisällä. Ulos katselemaan lampaita ja sitten jälleen nurmikentän poikki sisällä soittamaan soittimilla tai maalaamaan maalaushuoneeseen tai leikkimään leikkihuoneeseen. Lasten riemua ja järvimaisemaa oli ilo katsella!TI-TI Nallen Talon idea pohjautuu toiminnallisuuteen ja tekemiseen. Musiikki on luonnollisesti isossa osassa, leikkiä unohtamatta. Nämä ovat sellaisia asioita, joita arvostan lasteni elämässä. TI-TI Nallen Talossa lapset uppoutuivat leikkiin tai maalaamiseen, ja annoinkin heille aikaa ja rauhaa tehdä sitä omaa juttuansa kaikessa rauhassa. Tytöistä oli mukavaa, että Nallet olivat koko ajan Nalletalossa paikalla, osallistuivat leikkeihin ja puuhastelivat Talolla lasten kanssa. Näin myös ujommalla lapsella oli aikaa "lämmetä" ja saada se oma Nalle-hetki.

Taaperon tekemät herkut maistuivat myös Nallelle

Ti-TI Nallen Talon erikoisuutena oli ohjatun ohjelman paljous. Tasatunnein oli jossain päin taloa tai pihamaata alkamassa ohjelma, jossa Nallet ja aikuinen ohjaaja vetivät lapsille mukavia yhteisiä hetkiä. Säästä ja päivästä riippuen on intiaanileiriä ulkona, discoa kahvilassa, retki hiekkarannalle, satuhetkeä ullakolla tai lampaiden ruokintaa pihalla. Päivä vierähti nopeasti ohjelmiin osallistuen ja ohjelmien välissä taloon tutustuen ja leikkien.Nalleja pääsee katsomaan ja kuuntelemaan myös TI-TI Nalle konserttikiertueella, joka starttaa jälleen syksyllä. Katso konserttiajat ja -paikat nettisivulta.


Kotiin lähtiessä tytöt rutistivat Nallet vielä kerran, isot vilkutukset ja heipat. Autoon hyppäsivät superonnelliset ja päivän touhuista väsyneet lapsukaiset.


ARVONTA:
Sain arvottavaksi 4 kpl lippuja TI-TI Nallen Taloon. Osallistu arvontaan ja lähde viettämään lasten kanssa ihana päivä Ikaalisissa TI-TI Nallen Talossa.
Osallistu arvontaan jättämällä tämän blogitekstin kommenttikenttään sähköpostiosoitteesi, jotta voin olla yhteydessä, jos voitto osuu kohdallesi.
- Liput ovat voimassa vuoden 2016 loppuun asti talon aukioloaikoina
- Arvonta alkaa nyt ja päättyy keskiviikkona 20.7.2016 klo 21.
- Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti
- Arvon yhden voittajan

Haluatko saada vinkkejä kivoista lapsiperhetapahtumista?

Päivämme on toteutettu yhteistyössä TI-TI Nallen Talon kanssa, mutta kaikki kokemukset ja mielipiteet ovat perheen omia.


18 kommenttia:

 1. Olispa kiva viedä kummilapset :) Mukaan siis arvontaan.

  mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 2. En osallistu arvontaan, kun lapset jo aikuisia,
  mutta osallistu sinä kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 3. Meillä lapset tykkäävät kovasti TI-TI nallesta, mutta vierailulla talossa ei olla vielä päästy käymään, joten mukaan arvontaan :) riiti81(at)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Teillä on osunut ihanan rauhallisen näköinen vierailupäivä. Meidän vieraillessa oli varsin paljon porukkaa. Olisikin kiva joskus mennä taloon ihan rauhassa!

  Heli.kekki at hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Olisi kivaa päästä tuonne lasten kanssa.:)

  hannak.helminen@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Olisipa hienoa tehdä reissu kummilasten kanssa.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Olisipa mukava mennä pikku Prisessan ja hänen perheensä kanssa. mukana siis arvonnassa.
  mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Oispa ihana tehdä retki talolle! Muutama viikko sitten oltiinkin nallukoiden konsertissa. :)

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 9. Ihan ehdottomasti mukana arvonnassa!
  masamutsi@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Tämä piti toteuttaa jo viime kesänä-reissu Titinallen taloon mutta kuopuksen harmiksi se jäi välistä. Toivotaan 5-vuotiaalle Sohvi-neidille nyt arpaonnea <3
  semppuw@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Meillä asuu yksi 5-vuotias suuri Ti-ti nalle fani. Tällä tytöllä on puheentuoton vaikeus, mutta Ti-ti ja Tau tulevat sujuvasti. Muut nallet viitotaan. Kaikki violetti on Tau-väriä, sininen Ti-ti väriä ja eiköhän aina joku asia jollain tavalla liity Ti-tiin. Lomalla tyhjennettiin yhden kaupan Ti-ti nalle -laastaripaketti -varastot (19kpl), nyt passaa käydä taas verikokeissa. Ti-ti nallen laulut raikavat ja dvd:t pyörivät. Ja kiertueille pitää päästä. Paidat päällä viiletetään menemään.

  Vierailu nalletaloon olisi vielä tälle kesälle kiva piristys.

  VastaaPoista
 13. Mukana kivassa arvonnassa!
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Vau! Muksna ihanassa arvonnassa. <3

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Mukana kivassa arvonnassa.
  hiisukas(at)gmail.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...