tiistai 30. elokuuta 2016

Lasten pukeutuminen

Lasten pukeminen saattaa olla joskus stressaavaa, mutta toisaalta ah niin ihanaa! Söpöjen juhlamekkojen nettishoppailu on jopa rentouttavaa. Mutta kun syksy ja talvi saapuu, vaaditaan huoltajilta asiantuntemusta ja todella pitkää pinnaa, jotta perheen kaikille lapsille saa hommattua kaikki tarvittavat tavarat oikeassa koossa ja ne ovat laadukkaita. Kun kesällä voi kulkea lipokkaissa ja kesähepenissä, vaaditaan syksyllä vaatteilta paljon ominaisuuksia tässä Suomen arvaamattomassa säässä.

Koska ainakin tätä perheen vaatehuollosta vastaavaa häiritsee usein kiire tai ainakin ajanpuute. Teen nykyisin oikeastaaan kaikki ostokset nettikaupoista. Aivan loistava lastenvaatteiden nettishoppailupuoti on Ellos. Sieltä kun löytyy "saman katon alta" usein kaikki tarvittavat tuotteet. Postimaksuja ei tarvitse maksaa moneen suuntaan vaan homma hoituu yhteen paikkaan. Elloksella on laaja valikoima lastenvaatteita ja lastenvaatemerkkejä. Palautukset hoituvat näppärästi ja tilaukset toimitetaan ripeästi. Elloksella on parasta se, että heillä on niin paljon valikoimaa ja merkkejä, jolloin voit napsia kuin karkkikaupasta, kunkin merkin lempparit omaan ostoskoriin.

Tällä hetkellä etsin loistavia vedenpitäviä lenkkareita ekaluokkalaiselle. Hän on todella nihkeä laittamaan kumisaappaita kouluun, koska juokseminen ja kiipeily on silloin hankalaa ja kuulema koulussa ei muillakaan ole kumisaappaita. Okey ymmärrän, joten siksi ajattelin ostaa hänelle vedenpitävät gore-tex lenkkarit, jotka olisivat tyylikkäät, niillä olisi hyvä juosta ja kiivetä, mutta silti lapseni jalat pysyisivät kuivana. Tämä syksy on ollut todella märkä ja silti matkaa vielä kunnon talvikenkien pitämiseen on toivovasti parikin kuukautta, joten on ihan perusteltua hommata vedenpitävät välikausilenkkarit koululaiselle. Ellokselta löysinkin vaikka minkälaisia vedenpitäviä ja gore-tex kalvoisia lenkkareita. Tässä on omat suosikit, jotka ajattelin esitellä ekaluokkalaiselleni. Jos flunssakauden alkua voidaan kuivilla sukilla pidentää edes pienen hetken, niin kengät on perusteltu ostos!

1. Superfit
2..Viking Eagle III GTX
3. Reima Wetter
4. Viking Hobbit mid core-tex
5. Puma Mid GTX
6. Vedenpitävät softshell lenkkarit
7. Leaf Noret-kengät
8. Viking Falcon Gore-Tex
9.Loekka-nilkkurit

Elloksen sisävaatetarjonnasta lempimerkkejäni ovat mm. Noa Noa ja Vertbaudet. Ellokselta löytyy paljon myös muita kivoja lasten merkkejä. Tähän olen koonnut arjen aloitukseen sopivia vaatteita Ellokselta.Tiesitkö, että Elloksella on myös laaja valikoima leluja ja lastentarvikkeita. Olen löytänyt monia kivoja ja vähän erilaisia juttuja sieltä joulupukinkonttiin, syntymäpäiville ja lahjaksi. Disney on myös hyvin edustettuna Elloksella.

Kirjoitus on toteutettu yhteistyössä Elloksen kanssa, mutta kaikki mielipiteet ja kokemukset ovat perheen omia.


Kiinnostaako lapsiperheaiheet?

Seuraa blogiani facebookissablogit.fi instagramissa

2 kommenttia:

 1. Tuo lasten pukeutuminen on kyllä näin syksyllä todella murheen kryyni. Meillä kun on vain yksi lapsi, niin ei ole edes kokemusta siitä, mitä kaikkea vaatetta lapsi tarvitsee millekin säälle. Keväällä kurkin ikkunastamme näkyvälle päiväkodin puistolle, ja katsoin, mitä päiväkotilapsille on puettu päälle :D
  Nettikaupoista en oikein ole koskaan osanut ostaa vaatteita, mutta saa nähdä pitääkö taipua, kun työt alkavat hoitovapaan jälkeen ja aikaa on yhä vähemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tuo päiväkodin pihalle kuikuilu onkin näppärä keino selvittää mitä pukea päälle.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...