keskiviikko 17. elokuuta 2016

Parasta tänä kesänä 2016!

Toivottavasti tätä kesää 2016 on vielä edes vähän jäljellä, vaikka tällä hetkellä sää on todella syksyinen ja kylmä. Minä en ainakaan vielä suostu päästämään kesäfiiliksestä irti en sitten yhtään vaikka paluu arkeen on alkanut. Kesän ja mahtavan loman tuomaa fiilistä täytyy nyt yrittää ylläpitää, jotta tästä syksystä selvitään. Kesä 2016 on ollut täynnä mahtavia juttuja. Tässä listaan erityisesti kesän 2016 tuomia uusia kesäasioita, joista meidän perhe on tänä kesänä syttynyt niiden perinteisten hellepäivien, jätskien, mökkeilyn, mummolan ja muun kesätouhun lisäksi.

Maauimalat


Maauimalat ja ulkoaltaat ovat olleet meidän perheen suosikkeja. Vedet lämpiävät usein vasta heinäkuussa ja rantoja kiusaa sinilevät, joten tänä kesänä olemme uineet paljon niin uudessa Leppävaaran maauimalassa kuin Uimastadikalla.


Vesi-ilmapallot ja hurjat vesisodat


Tämän kesän hittijuttu on ollut vesi-ilmapallot, joita saa täytettyä kymmeniä kerralla. Vesisota on lasten (ja myös aikuisten) mielestä huippuhauskaa. Vesi-ilmapalloja on varastoitu mitä eriskummallisempiin paikkoihin (kuten kuvasta näkyy) ennen taistelun alkua.
Seikkailupuistot

Lapsemme ovat sopivassa seikkailupuistoiässä ja olemmekin tänä kesänä käyneet monessa eri puistossa. Kiipeilypuistot ovat hauskaa ja kehittävää koko perheen yhteistä tekemistä. Kiipeilypuistot eivät onneksi ole vain kesäjuttu vaan näihin pääsee myös vielä pitkälle syksyyn.


Cruiser

Skeittaus on tyttöjen uusin villitys samoin kuin tietysti monien muiden tavoin Pokemonit.

Kesällä ulkomailla

Vaikka Suomen kesä on upea ja vietimme tänä kesänä huikeita hetkiä Suomessa,  niin täytyy kyllä todeta, että aivan parhaat lomapäivät olivat ulkomailla, jossa ei tarvinnut aamulla miettiä ensimmäisenä säätä ja sitä että sataako? Kyllä lämpö ja aurinko kuuluu meikäläisen käsitykseen kesästä.

Kesäbiisi 2016

Sofia on ollut meidän tyttöjen lempparibiisi tänä kesänä ja sitä onkin renkutettu menemään ahkerasti.Tässä on meidän kesä tiivistettynä :)  Miltä teidän lista näyttää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...