perjantai 5. elokuuta 2016

Täydellinen loma!

Täydelinnen loma - se oli juuri sellainen!  Kotiin on palattu ja olo on todella pöllämystynyt. Loma oli juuri sellainen kuin olin toivonutkin. Etukäteistoiveeni olivat hyvin vaatimattomat ja siksi helposti toteutettavissa, sillä toivoin vain ihanaa yhdessäoloa, ei aikatauluja, ei turhaa hötkyilyä, hyvää ruokaa, illallisia rantaravintolassa, hiekkalinnoja, uintia ja pulikointia, aurinkoa ja lämpöä, järjettömän kauniita auringonlaskuja, halailua ja pusuttelua. Aah, niin ihanaa läheisyystankkausta syksyä varten! Tottakai lapsiperheen lomaan kuuluu yksi korvatulehdus ja muutama kuumeinen yö, mutta se on pientä, eikä hetkauta mitenkään tätä euforista olotilaani! ;)


Loma oli kaikkea sitä mitä toivoimme ja halusimme! Tuleva syksy on suuri muutosten syksy perheessämme ja mennyt kevät on ollut kiirettä ja menoa täynnä. Tällä lomalla paikalliset nähtävyydet jäivät sivurooliin, sillä keskityimme perheeseen ja lapsiin, omiin uniikkeihin nähtävyyksiimme, jotka keksivät vaikka ja millaisia juttuja. Vatsat kippurassa nauroimme heidän tempauksilleen. Lasten kanssa vietetty aika oli ihan parasta! Näitä lomamuistoja kaivelen sydämeni sopukoista marraskuun loskapaskassa. Nauroimme, kerroimme kertomatta jääneitä juttuja ja pysähdyimme. Oli niin ihanaa, kun koko perhe oli yhdessä ilman arjen vaatimuksia ja velvoitteita! Sydäntä puristaa kun mietin, että nyt se kaikki on ohi ja pian lapsukaiseni starttaavat taas aamuisin kukin minnekin. Mies kiirehti lentokentältä suoraan töihin ja sen jälkeen ei häntä olekaan montaa tuntia kotona näkynyt.


Vielä en osaa pukea järkeviksi lauseiksi matkaamme, elän vielä niin huumassa ja fiiliksissä. Viimeiset viikot olin lomalla myös blogista, joten kuvia en blogimielessä kuvannut, mutta silti kameran kortilla näyttää vajaa 2000 kuvaa olevan.


Nyt täältä pyykkivuoren takaa kurkistelee hieman Suomeen paluusta ahdisteleva bloggaaja. Onneksi elokuu on täynnä ihania juttuja, juhlia ja menoja, joten enköhän pian pääse taas tähän Suomi-modeen.


Tänään juhlitaan 40-vuotiasta psykoanalyytikkoa, viikonloppuna perinteisiä Kesäpäiviä ystäviemme mökillä ja sunnuntaina meidän omaa 5-vuotiasta isojen teemajuhlien parissa. Kotiin on siis palattu!

Miten teidän loma meni / on mennyt?


Haluatko saada vinkkejä kivoista lapsiperhetapahtumista?

 We had a fantastic and very relaxing beach holiday with the family. Now we have returned home and I have some difficulties to get used to it. I would have liked to stay there and live the life without the timetables and rush.

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...