maanantai 29. elokuuta 2016

Viidakkosynttärit

Heinäkuussa eräänä kauniina kesäpäivänä vietimme tyttäremme 5-vuotissynttäreitä viidakkoteemalla. Näistä olenkin unohtanut aivan kirjoittaa, mutta tässä nyt vihdoin kuvia synttäreiltä. Juhlat pidettiin mummolassa, jossa puutarha kukki silloin vehreästi ja loi kasveillaan viidakon tunnelmaa, joten koristeluja ei paljoa tarvinnut tehdä. Löysin Pinterestistä mallin hauskaan cupcakekrokotiilikakkuun, joka sopi loistavasti teemaan. Tällaisen kakun säilytys on haasteellista, koska harvalta löytyy jättiläismäistä jääkaappia, johon krokotiili mahtuisi. Onneksi mummolassa oli kylmäkellari, johon kakun sai hetkeksi ennen tarjoilua.


Tein Kinuskikissan ohjeiden mukaisesti tiikerikakun ja seeprakakun lisäämään viidakkotunnelmaa. Vahva salmiakin maku oli mielestäni hyvä.
Lisäksi olimme tehneet cake popseja, jotka ovat todella lasten makuun. Ovat kuitenkin sellaista näperrystä, että manasin jo etten enää ikinä niitä tee suuriin juhliin. ;) Lisäksi olin ostanut kaupasta suklaabanaaneja sekä muita viidakkoaiheisia karkkeja.


Ohjelmassa oli mm. viidakon eläinten äänien tunnistamista ja uimista mummolan uima-altaassa, jossa ei onneksi ollut krokotiilejä. ;) Ihana lämmin kesäpäivä yhdessä sukulaisten ja ystävien kanssa. 


Kiinnostaako lapsiperheaiheet?


Seuraa blogiani facebookissablogit.fi instagramissa

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...