keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Satokausi: Helpoista helpoin omenahillo

Ulkona myrskyää, ensimmäinen kunnon syysmyrsky. Vesi ropisee ikkunaan ja keltaiset lehdet saavat kunnolla kyytiä. Kynttilät ja takkatuli tuovat tunnelmaa samoin kuin hieman lentsuisen kuuloisen Michael Bublen musiikki. On täydellinen ilta pistää kesää talteen.


Sain hyvältä ystävältäni, tosielämän Martha Stewartilta, helpoakin helpomman omenahillon ohjeen. Ohjeen, jolla omenahillo tulee kuin itsestään. Ja se tuoksu mikä uunissa kypsyvistä omenoista tulee on taivaallinen. Mummolasta saimme ison kasan omenoita, joten ei kun hommiin.Ohje löytyy Kokit ja Potit-ruokablogista. Tarvitset vain omenoita, hillosokeria, kanelitangon,
muskottipähkinää ja sitruunamehua. Hillo syntyy 1-1,5 tunnissa uunissa, jonka jälkeen vain soseutat sauvasekoittimella. That's it!

Ystäväni tarjosi tätä omenahilloa juustojen kanssa. Erinomainen yhdistelmä! Meillä tullaan syömään omenahilloa myös puuron päällä tulevana talvena.


Kiinnostaako lapsiperheaiheet?

Blogillani on facebook-sivut. Käy tykkäämässä Bubble bath time. Julkaisen siellä uusimmat blogitekstini sekä jaan lapsiin ja perheisiin liittyviä juttuja huumoria unohtamatta.
Instagramissa @bubblebathtimeblog jaan kuvia arjestamme enemmän ja ajantasaisemmin.

Seuraa blogiani facebookissablogit.fi instagramissa2 kommenttia:

  1. Voi, sain juuri korillisen omenoita ja mietin mitä niille tekisin. Ehdottomasti kokeilen tätä huomenna, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, jos vinkistä oli apua. Toivottavasti maistuu! Itse laitoin huomattavasti vähemmän sokeria mitä ohjeessa oli. Aion pakastaa hillon, joten sälymisen kannaltakaan ei ole tarvetta sokerille.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...