sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Mitä lahjaksi päiväkoti- tai koulukaverille?

Päiväkodin ja koulun myötä lasten elämään on tullut paljon uusia kavereita. Synttärikutsuja on alkanut tupsahtelemaan ja synttärilahjojen hankinta onkin oma juttunsa, sillä monilapsisessa perheessä perheen kalenterissa saattaa olla kolmetkin synttärijuhlat viikossa. Synttärilahjoja hankitaan ja synttärijuhlilla käydään ja sehän vasta onkin kivaa!

Synttärilahjaa saattaa olla vaikea ostaa lapsen kaverille, jota ei itse vanhempana tunne. Lapsen oma ehdotus Barbie-talosta on aika suureellinen, vaikka kuinka ihanasta uudesta ystävästä onkin kyse.;) Jos uuden kaverin vanhempia ei itse tunne, on myös vaikea tietää onko heillä jotain ehdottomia kieltoja lelujen tai lahjojen suhteen. Toiset eivät pidä pikkuisista osista, jos perheesä on pieni vauva, toiset kammoksuvat taikahiekkaa mikä sotkee koko talon ja kolmannella saatta olla jotain angsteja prinsessoja ja muita pinkkihörhelöitä kohtaan. Lahjaa ostaessa sitä haluaa kunnioittaa perheen toiveita, mutta kuitenkin niin, että lahja on mieleinen itse sankarille. Tässä olisikin nyt uusia synttärilahjavinkkejä tarjolla!


Minulla on jemmassa aina Oppi & Ilo- tuotteita, jotka ovat mielestäni loistavia lahjoja niin päiväkotikavereille kuin koulukavereille. Ne ovat opettavaisia, sopivat sekä tytöille että pojille ja läpäisevät myös varmasti vanhempien seulan sopivasta lahjasta. Tällaisia puuhapaketteja kun on aina varastossa, ei kaverisynttärit myöskään pääse yllättämään.

Uusia Oppi & Ilo-tuotteita on jälleen tänä kesänä tullut markkinoille. Ja tässä niistä pieni esittely:

6-8-vuotiaille sopivat hienosti Pyyhittävät tehtäväkirjat. VALPPAIN MIELIN - on kiva liikennepuuhakirja. Meillä ekaluokkalaisella on parasta aikaa koulussa ensimmäisenä teemajaksona liikenteessä kulkeminen ja liikennemerkit. Nyt kun koulun alun myötä reviiri on laajentunut ja ekaluokkalaiset liikkuvat yksin liikenteessä, olisi tällainen liikennepuuhakirja varmasti mieleinen ja hyödyllinen lahja.

Toinen heinäkuussa julkaistu pyyhittävä puuhakirja on LUKUTOUKKA, jonka avulla lukeminen alkaa luistamaan. Ikäsuositus on 6-8-vuotta, mutta tämä kirja on erityisesti meidän 5-vuotiaan mieleen, joka juuri harjoittelee lukemista.


Omasta mielestäni hauska lahja on KIMURANTTI-tehtäväpaketti. Pakkaus on täynnä innostavia ja oivaltavia päättelytehtäviä.

Aivan pienille ystäville on 15.7. ilmestynyt uusia kurkistuskirjoja. 0-3-vuotiaille sopivat Kurkkaa LEMMIKITja Kurkkaa KULKUNEUVOT. Todella suloisia kirjoja pienille lukutoukille!

Millaisia lahjoja ostatte päiväkotikavereille tai koulukavereille? Nyt vinkit jakoon ;)

Tekstissä esitellyt kirjat on saatu Oppi & Ilo:lta.

Seuraa blogiani facebookissablogit.fi instagramissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...