maanantai 26. syyskuuta 2016

Monster High synttärit

Monster High on esikoisen mieleen ja sunnuntaina juhlimme sukulaissynttäreitä näillä herkullisilla väreillä. Pinterestiä selailemalla ihastuin totaalisesti tähän värimaailmaan. Toivotaan, että tämä Monster High innostus jatkuu tytöillä vielä pitkään, jotta pääsen suunnittelemaan vielä joskus synttäreitä tähän aiheeseen liittyen.

Monster high kakku
Tähän aikaan vuodesta ovat Juhlamaailma ja muut puodit täynnä Halloween tavaraa, joten Monster High synttäreille tarvittava rekvisiitta oli helppo löytää. Myös ihan Monster High kertiksiä, servettejä, ilmapalloja ja muuta tavaraa löytyi todella helposti kaupoista ja jopa paikallisesta Prismasta.Aivan lähisukumme käsittää jo reippaasti yli 20 henkeä - aikuisia ja lapsia, joten sukulaissynttärit ovat aikamoinen spektaakkeli. Olin kattanut lapsille keittiöön synttäripöydän, jossa oli pääkalloja, pinkkejä timantteja, helmiä ja muuta jännittävää. Musta pöytäliina ja kaitaliina ovat myös Juhlamaailmasta.

Monster high kattaus
Tytöillä on myös paljon poikaserkkuja, ja tämä oli teema joka upposi myös heihin.
Monster high synttärit: silmämunaboolia
En voinut olla ostamatta tuollaista aivovuokaa. Rakastan Halloweeniä, mutta nyt aivohyytelö pääsi jo näillä synttäreillä testiin. Lapset ja (aikuiset) olivat villinä tästä hyllyvästä herkusta. Hih! Myös kastemadot olivat meillä ensi kertaa testissä. ;) Näiden tuotekehitteyeä jatketaan Halloweenia varten.

Kiinnostaako lapsiperheaiheet?

Blogillani on facebook-sivut. Käy tykkäämässä Bubble bath time. Julkaisen siellä uusimmat blogitekstini sekä jaan lapsiin ja perheisiin liittyviä juttuja.
Instagramissa @bubblebathtimeblog jaan kuvia arjestamme enemmän ja ajantasaisemmin.

Seuraa blogiani facebookissablogit.fi instagramissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...