perjantai 30. syyskuuta 2016

Satokausi: Herkullinen kurpitsakeitto

Kaupat ovat tällä hetkellä pullollaan kurpitsoja. Ne suorastaan hyppäävät syliin jo heti kauppaan astuessa. Meillä on kotona köllötellyt mummolasta tuotu jättiläiskurpitsa jo jonkin tovin. Viimein kun synttärihulinat saatiin jätetttyä taaksemme ja elämä rauhoitettua kaikesta juhlinnasta, pääsimme  loppuviikosta kurpitsan kimppuun. Koska flunssa on kaatanut lähes koko perheen vuoteeseen, niin nyt onkin sitten ollut aikaa kikkailla kurpitsan kanssa ja hih mitä hauskaa me keksittiinkään. Niistä myöhemmin lisää lähempänä Halloweeniä.


Tässä nyt kuitenkin herkullisen kurpitsakeiton resepti, jota tein kurpitsastamme. Koska meillä oli käytössä tavallinen kurpitsa, lisäsin muskottipähkinää keittoon, jotta maku olisi syvempi. Meillä lapsetkin kehaisivat pöydässä "Törkeen hyvää", kun keittoa pistelivät poskeensa.
Aion ehdottomasti kokeilla myös tätä Intialainen kurpitsakeittoa lähitulevaisuudessa.

Pääsimme muutama viikko sitten kummipoikamme synttäreillä maistamaan herkullista Etelä-Afrikkalaista myskikurpitsakeittoa, keittoa joka vei kielen mennessään. Myskikurpitsan maku on pähkinäisempi kuin tavallisen kurpitsan ja se toikin keittoon upean syvän maun. Slurps!

Kurpitsa on ihana syksyn herkku!

Syödäänkö teillä paljon kurpitsaa?


Kiinnostaako lapsiperheaiheet?

Blogillani on facebook-sivut. Käy tykkäämässä Bubble bath time. Julkaisen siellä uusimmat blogitekstini sekä jaan lapsiin ja perheisiin liittyviä juttuja huumoria unohtamatta.
Instagramissa @bubblebathtimeblog jaan kuvia arjestamme enemmän ja ajantasaisemmin.

Seuraa blogiani facebookissablogit.fi instagramissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...