sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Kampaamosynttärit kauneussalongissa

Tytöt olivat eilen aivan huikean ihanilla 7-vuotissynttärikutsuilla. Juhlien teema oli kauneussalonkijuhlat ja juhlat pidettiin kampaamossa. Oih kuinka ylellistä tytöillä oli kaunistautua privaattikampaamossa ja sen jälkeen istahtaa porukalla syömään sushia ja jutella mukavia huippuystävien kanssa. Glitteriä, hiusväriä ja upeita letityksiä wau! Myös kynnet saivat arvoisensa huomion. Ihq! Ja niin tyttömäistä. Joka tytön unelmasynttärit, ehdottomasti!
Ohjelmassa oli kaunistautumisen - kampausten, kynsien lakkausten ja hiusvärien lisäksi, hiuskoristeen tekoa, herkuttelua sekä tietysti lastenjuhliin kuuluvia leikkejä.


Hanko sushin party platter oli hitti! Niin menestys ettei kakkua meinannut enää mahtua masuihin ;)

Mielestäni tämä oli todella onnistunut synttärikonsepti. Tytöt tykkäsivät hurjasti! En tiedä onko muualla mahdollista pitää kampaamosynttäreitä, mutta nämä juhlat olivat Helsingissä, Hiushuone Stagessa. Lue lisää synttäreiden järjestämisestä täältä.Kiinnostaako lapsiperheaiheet?

Blogillani on facebook-sivut. Käy tykkäämässä Bubble bath time. Julkaisen siellä uusimmat blogitekstini sekä jaan lapsiin ja perheisiin liittyviä juttuja huumoria unohtamatta.
Instagramissa @bubblebathtimeblog jaan kuvia arjestamme enemmän ja ajantasaisemmin.

Seuraa blogiani facebookissablogit.fi instagramissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...