maanantai 17. lokakuuta 2016

Sadepäivä eikä mitään tekemistä - kokeile Plus plus rakennuspaloja

Sadepäivä tai sairaspäivä. Molempiin yhdistyy tietynlainen harmaus ja sisällä vietetyt hetket. Meillä on sairaspäiviä vietetty kohta kuukauden ajan. Esikoinen sairastui keuhkokuumeeseen ja kaksi pienempääkin tyttöä ovat olleet pidempään sairaana, joten kotona ja sisällä on vietettu paljon aikaa. Taudit alkavat pikku hiljaa olla onneksi tainnutettu, mutta kaikenlaista rauhallista aktiviteettia on pitänyt keksiä useamman viime viikon aikana. On kokeiltu kanavatöitä, Lego Friendsejä ja vaikka mitä. Tällä hetkellä aivan ehdoton lemppari ovat plus plus-palaset. Onko teillä hurahdettu niihin?


Meillä on isommilla lapsilla nuo pienempi kokoiset käytössä ja niistä muodostuukin milloin perhe, milloin auto tai dinosaurus tai elefantti tai vaikka mitä. Palasista tehdään välillä peitto nukkekotiin ja milloin niistä valmistetaan Barbeille ruokaa. Plus plus palaset aktivoivat lapsia monenlaisiin leikkeihin. Olen itsekin ihastunut osasten kolmiulotteisiin mahdollisuuksiin. Palasilla näpertely on jopa meditatiivista. Tytöt ovat rakentaneet vaikka minkälaisia upeita muotoja näistä. 3-vuotiaalla on käytössä isommat plusplussat ja niistäkin saa rakennettua vaikka ja mitä. Ohjeita valmistajan sivuilta Plus plus
Kiinnostaako lapsiperheaiheet?

Blogillani on facebook-sivut. Käy tykkäämässä Bubble bath time. Julkaisen siellä uusimmat blogitekstini sekä jaan lapsiin ja perheisiin liittyviä juttuja huumoria unohtamatta.
Instagramissa @bubblebathtimeblog jaan kuvia arjestamme enemmän ja ajantasaisemmin.

Seuraa blogiani facebookissablogit.fi instagramissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...