maanantai 3. lokakuuta 2016

Syksyn värit ja fiilikset

Lokakuun alku. Mhin tämä aika kiitää??? Syksyn värit ja fiilikset alkavat hiipiä kuviin ja tunnelmiin. Olemme viettäneet kotona enemmän aikaa. Nähneet ystäviä, harrastettu, vietetty peli-iltoja ja yritetty selvitytyä aikatauluviidakossa. 

Nämä  kuvat ovat toissa sunnuntailta. Silloin ennen ensimmäisiä syysmyrskyjä luonto oli vielä vihreämpää, nyt jo niin keltaista ja syksyistä. Sunnuntaista on tullut monella tapaa paras päivä viikosta. Silloin ei hötkyillä vaan otetaan iisisti. Sunnuntaisin on usein kivoja kyläilyreissuja ystäville ja sukulaisille. Upeita synttärijuhlia kuten tuona sunnuntaina. Sunnuntaisin liikutaan ja kuljetaan koko perheen voimin ja nautitaan toistemme seurasta. 


Näissä kuvissa 5-vuotias poseeraa tämän syksyn lemppariväreissä. Ystävättärensä juhliin lähdössä onnellisena. Kavereista ja juhlista on tullut niin tärkeitä! Tämä syksy on tuonut paljon uusia ystäviä tämän neidin elämään. 


Tuntuu, että joka vuosi syksy kuluu entistä nopeammin. Hyvä kun sandaalit on saatu eteisestä pois, niin voi jo todeta että ensi kuussa on pikkujoulusesonki kuumimmillaan. Hurjaa!


Kiinnostaako lapsiperheaiheet?

Blogillani on facebook-sivut. Käy tykkäämässä Bubble bath time. Julkaisen siellä uusimmat blogitekstini sekä jaan lapsiin ja perheisiin liittyviä juttuja huumoria unohtamatta.
Instagramissa @bubblebathtimeblog jaan kuvia arjestamme enemmän ja ajantasaisemmin.

Seuraa blogiani facebookissablogit.fi instagramissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...