lauantai 22. lokakuuta 2016

Valokarnevaali Linnanmäellä kokemuksia


Linnanmäen Valokarnevaali on parhaillaan menossa, tänään itse asiassa viimeistä päivää, ennen kuin legendaarinen huvipuisto nukahtaa talviunille odottamaan kesää. Kävimme torstaina perheen kanssa paikan päällä. Upea ja tunnelmallinen ilta! Linnanmäki oli puettuna juhlapukuunsa. Huvipuisto kokemus oli jopa mieleenpainuvampi kuin kesäinen vastaava, koska sään, auringon tai lämpötilan suhteen ei ollut mitään odotuksia kuten kesällä ja lomalla. 


Tässä meidän vinkit onnistuneeseen iltaan:

- aukioloaika on viikonloppuna kello 13-22.
- vaikka Lintsi on auki klo 22 asti. Ilmaislaitteet sulkeutuvat jo aikaisemmin kello 20
- yksi irtolippu 8 euroa, 6 irtolipun paketti 36 euroa, iltaranneke 30 euroa. Alle 120 cm, mutta  yli 100 cm lapsi pääsee myös moneen kivaan maksulliseen laitteeseen, mutta tarvitsee vanhemman mukaansa laitteisiin.
- pukeudu lämpimästi. Laitteissa istuminen on kylmää kyytiä ja odottelu ja seisoskelukin saa jäsenet jäätymään. Pipo, hanskat, kalsarit Tunnelma ja kokemus on kuitenkin mahtava, joten suosittelen ehdottomasti menemään kokemaan Valokarnevaali 
- hattarakoulu on aivan mielettömän hauska. Koulu alkaa tasatunnein ja sinne kannattaa käydä varaamassa paikat ja ostamassa lippu 7 e, jotta saa varmistettua paikkansa sokerisella oppitunnilla.
- varaa aikaa. Ajattelimme, että muutama tunti riittäisi, mutta ihmisiä on paljon ja Lintsillä on hauskaa, joten aika kuluu kuin siivillä
- kokeile vilkkuvaa hattaraa
- ihmisiä on liikenteessä paljon, joten jos vain mahdollista kannattaa paikalle saapua julkisillta tai jopa pyörällä tai kävellen
- valot ja fiilis on todella kaunis. Saisiko sieltä napsittua vaikka tämän vuoden joulukorttikuvat?  Iloisia kuvia on helppo napsia Lintsillä, sillä lasten naamat ovat takuuvarmasti leveässä hymyssä Valokarnevaalissa;)

Tunnelmallista iltaa!

p.s. kyseessä on valokarnevaali, joten koristele vaunut valoilla tai ota ledikengät jalkaan ja valomiekat mukaan ;) Ne pääsevät karnevaalissa hyvin oikeuksiinKiinnostaako lapsiperheaiheet?

Blogillani on facebook-sivut. Käy tykkäämässä Bubble bath time. Julkaisen siellä uusimmat blogitekstini sekä jaan lapsiin ja perheisiin liittyviä juttuja huumoria unohtamatta.
Instagramissa @bubblebathtimeblog jaan kuvia arjestamme enemmän ja ajantasaisemmin.

Seuraa blogiani facebookissablogit.fi instagramissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...