lauantai 12. marraskuuta 2016

Flik Flak lastenkello - arvonnan voittaja

Mihin tämä viikko on hujahtanut? Viikon alussa päättyi ihana Flik Flak lastenkellojen arvonta, johon osallistuikin upea määrä lukijoitani. Kiitos osallistumisesta teille jokaiselle!


Flik Flak kellot ovat olleet meillä nyt kuukauden käytössä. Kaikki kokemukset noista suloisista kelloista ovat vain positiivisia. Kellot ovat juuri sopivan kokoisia lasten ranteeseen. Ranneke on mukavan kevyt eikä paina. Rannekkeen materiaali on pienempien lasten malleissa kangasta, joten se ei hikoile kädessä. 5-veellä roiskui vesiväriä rannekkeeseen, joten kello sai jo ensimmäisen pesunkin ja hienosti siitä selviytyi. Kangasrannekkeiset kellot voi pestä pyykinpesukoneessa 40 asteessa pesupussissa. Tästäkin syystä kellot toimivat hyvin lapsilla. Myös käsiä pestäessä vettä roiskuu usein rannekkeeseen saakka ja kellon ranneke on usein kovilla. Uskon, että kankainen ranneke pysyy pidempään siistinä lapsella kuin esimerkiksi nahkainen vastaava.Flik Flak lastenkellojen selkeät näytöt ovat saaneet lapsemme innostumaan kellon opettelusta. Osassa malleista on sekä minuutti- että tuntitiedot, joten kellon opettelu on helpompaa. "Ensin sanotaan sisäympyrän numero ja sitten ulkoympyrän numero, siitä tietää paljonko kello on, tokaisi 5-vuotias".Tämä Frozen-kello taisi olla arvonnassa kaikkein suosituin valinta. Ihana se kyllä onkin ja niin suloinen pikkuneidin kädessä. Jos voitto ei nyt osunut kohdalle, niin kelloja saa tilattua Kellopuodin nettikaupasta. Toimitus on vaivatonta ja nopeaa. Kellon saa tilattua vaikka pukin konttiin.Mutta nyt siihen arvontaan, Flik Flak lastenrannekellot voittivat:

Henna Lassila
ja
Sirpa Kiviniemi

Olen laittanut voittajille sähköpostia ja ohjeet palkinnon lunastamisesta.

Onnea voittajille!

Kiinnostaako lapsiperheaiheet?

Blogillani on facebook-sivut. Käy tykkäämässä Bubble bath time. Julkaisen siellä uusimmat blogitekstini sekä jaan lapsiin ja perheisiin liittyviä juttuja huumoria unohtamatta.
Instagramissa @bubblebathtimeblog jaan kuvia arjestamme enemmän ja ajantasaisemmin.

Seuraa blogiani facebookissablogit.fi instagramissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...