maanantai 21. marraskuuta 2016

Joulukadun avajaiset

Aleksin joulukadun avajaiset! Siitä se joulukausi lähtee meidän perheessä virallisesti käyntiin.  Lasten joulumieli on kyllä jotain niin suloista seurattavaa.
Tänään lähdimme koko perheen voimin keskustaan fiilistelemään joulua. Kävimme ensiksi Stockalla jututtamassa Joulupukkia ja ihastelemassa joulukoristeita ja joulun tunnelmaa.
Stockalla on vielä ensi viikolla Kanelia kainaloon-leffasta tuttu jättiläismäinen piparkakkutalo. Mahtavan kokoinen rakennelma. 3-vuotiaan mielestä samanlainen pitäisi saada myös meille kotiin tänä vuonna. Pientä tavoitetta! ;)


Stockalta siirryimme ulos katsomaan Aleksin joulukadun avajaisia ja kulkuetta. Rajatan yhtye laului joululauluja ja Oopperan baletin kulkuerekasta pöllysi lumi. Aika mageeta!Kulkueen jälkeen kävimme illallisella ja sen jälkeen vielä ihastelemassa jouluikkunaa, joka on tänä vuonna hyvin sinivalkoinen.


Ihanaa joulufiilistelyä - joulumieli ja jouluhuuma alkaa ainakin täällä olla kovasti nousussa. Viikonloppuna laitettiin myös kotona valoja ikkunoihin, ja enimmäiset tontut pääsivät paraatipaikoille. Onko teillä jo aloitettu joulufiilsitely?


Kiinnostaako lapsiperheaiheet?

Blogillani on facebook-sivut. Käy tykkäämässä Bubble bath time. Julkaisen siellä uusimmat blogitekstini sekä jaan lapsiin ja perheisiin liittyviä juttuja huumoria unohtamatta.
Instagramissa @bubblebathtimeblog jaan kuvia arjestamme enemmän ja ajantasaisemmin.

Seuraa blogiani facebookissablogit.fi instagramissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...