sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Meidän viikonloppu

Vitsit oli kyllä ihana viettää viikonloppu perheen kanssa. Viikonloppua ei voi millään muotoa sanoa rauhalliseksi tai seesteiseksi, mutta rento se kuitenkin oli!

Perjantai-ilta otettiin ihan iisisti tyttöjen kanssa. Mies oli lätkämatsissa ja me tytöt käytiin Black Friday-shoppailuilla ja sen jälkeen herkuteltiin sohvalla ja katseltiin Napapiirin pikajuna joululeffa. Ihan parasta hektisen ja tiukan viikon jälkeen.

Lauantaiaamuna sain nukkua pitkään. Lapsetkin heräsivät vasta 9 jälkeen. Viikolla unet ovat jääneet viime aikoina todella vähiin. Olen palannut työelämään, mutta vapaaehtoishommien ja lasten harrrastusten määrät eivät ole vähentyneet ja töitäkin on enemmän kuin tarpeeksi, joten liian usein yöunet ovat jääneet viiteen tuntiin yössä viikolla. Perjantaisin sitä onkin aivan koomassa ja ihan parasta on nukkua 12 tunnin yöunet, jotta lauantai-aamuna on pirteä ja levännyt olo. Aamiaisen jälkeen lähdimme koko perheen kanssa uimaan. Törmäsimme sattumalta ystäväperheeseen, joten lapsilla oli seuraa ja me aikuiset saimme vaihdettua kuulumisia. Lapset kiipesivät köyttä pitkin altaasta ylös ja flengasit liaanilla veteen, temmelsivät jättiläisuimarenkailla ja laskivat vesiliukumäessä ja peuhasivat villissä virrassa. Niin hauskaa! Illalla teimme kotona sushia, kuuntelimme joululauluja ja leivoimme joulutorttuja. Ihana koti-ilta!

Sunnuntaina olikin kello soimassa kukon laulun aikaan. Esikoisella oli fudisturnaus t-o-d-e-l-l-a aikaisin. Nooh se hyvä puoli siinä oli, että turnaus oli jo ohi kello 9.30 ja koko päivä oli vielä edessä. Turnauksesta säntäsinkin suoraan päiväkodille järjestämään perinteisiä joululaulajaisia. 120 joulutorttua, 60 piparkakkupullaa, 8 litraa glögiä, 14 litraa riisipuuroa etc etc myöhemmin pääsimme nauttimaan kauniista joulumusiikista ja perinteisestä 1. adventtiviikonlopusta päiväkotiperheiden kesken. Kun homma oli purkissa ja päiväkoti siivottu ja ovet säpissä, vatsat pullollaan riisipuuroa lähdimme luistelemaan. Tämän talven ensimmäiset potkut jäällä olivat hieman haparoivat, mutta olimme aivan ällistyneitä siitä, että 5-vuotias oli oppinut kesän aikana luistelemaan ;) Ja 1,5 h jäällä pyörittyämme myös 3-vee luopui tuesta ja lähti köpöttelemään jäällä. Luistelusta taitaa tulla meidän perheen tämän talven hittijuttu. Oli niin kivaa!Kotiin saapuikin sitten nälkäinen ja punaposkinen porukka. Kokkailimme herkkuruokaa sunnuntain kunniaksi, chilikatkarapuja ja muita herkkuja. Saunan jälkeen oli mukavan pehmoinen ja hyvä fiilis. Viikonloppu on todellakin tehnyt tehtävänsä! Mukavaa uutta viikkoa!

Kiinnostaako lapsiperheaiheet?

Blogillani on facebook-sivut. Käy tykkäämässä Bubble bath time. Julkaisen siellä uusimmat blogitekstini sekä jaan lapsiin ja perheisiin liittyviä juttuja huumoria unohtamatta.
Instagramissa @bubblebathtimeblog jaan kuvia arjestamme enemmän ja ajantasaisemmin.

Seuraa blogiani facebookissablogit.fi instagramissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...