keskiviikko 16. marraskuuta 2016

When in Rome!

Viimeiset viikot ovat olleet luvattoman kiireisiä ja blogiin on tullut pientä hiljaiseloa. Yksi syy hiljaisuuteen on yllätysreissumme Roomaan. Yllätimme ihanan ystävämme hänen 40-vuotispäivänään 22 kaverin ts. 11 pariskunnan voimin yhteisellä matkalla Roomaan. Matkan suunnitteluun liittyvän ensimmäisen sähköpostin taisi sankarin puoliso lähettää tasan vuosi sitten ja siitä alkoi suunnittelu ja varaus. Ihana pitkä viikonloppu aikuisten kesken!

Vietimme perjantain mieheni kanssa Roomassa kaksin. Kävimme rauhassa syömässä sekä aivan mahtavassa kolmen tenorin konsertissa kauniissa ja mahtipontisessa kirkossa. Lauantaina juhlimme ystäväämme isolla porukalla. Loppuloma meni vaapaamuotoisen ohjelman parissa erilaisilla kokoonpanoilla kaupungin nähtävyyksiä kierrellen ja hyvästä ruuasta nauttien. Kerkesimme mieheni kanssa myös AS Roman fudispeliä katsomaan shoppailuja unohtamatta. Huippu reissu!

Kiinnostaako lapsiperheaiheet?

Blogillani on facebook-sivut. Käy tykkäämässä Bubble bath time. Julkaisen siellä uusimmat blogitekstini sekä jaan lapsiin ja perheisiin liittyviä juttuja huumoria unohtamatta.
Instagramissa @bubblebathtimeblog jaan kuvia arjestamme enemmän ja ajantasaisemmin.

Seuraa blogiani facebookissablogit.fi instagramissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...