lauantai 17. joulukuuta 2016

Joululahjavinkit

Jouluun enää viikko aikaa! Onko joululahjat jo hankittuna?? Meillä on ainakin ollut niin vauhdikas syksy, että joululahjahankinnat on tehty tänä vuonna tehokkaasti nettiä hyväksikäyttäen. Nappasin lasten joululahjalistat ja tietokoneen eräänä iltana eteeni, googlesin, vertailin hintoja ja klikkailin koriin. Nyt vaan toivotaan, että kaikki lahjat kerkeävät vielä ennen joulua saapua. ;)

Tässä muutama oma vinkkini jouluksi!

Kellopuodin suloiset FLIK FLAK -kellot ovat pitkäikäinen, laadukas ja tyylikäst lahja monen ikäiselle tytölle tai pojalle.Konsertti- tai teatterilippu ensi vuodelle. Yhteinen tekeminen ja yhteiset muistot ovat kiva lisä siihen kaikkeen materiamäärään, jota jouluna saadaan. Cirque du soleil Varekai-liput ensi syksylle on meillä ainakin hankintalistalla.

Perheen yhteinen loma tai kahdenkeskinen viikonloppu puolison kanssa kylpylässä tuo suloisen joulufiiliksen mieleen vielä joulun jälkeenkin.

Lehtitilaus: Meillä ovat lapset saaneet joka vuosi joululahjaksi ikäkauteen sopivan lehtitilauksen seuraavalle vuodelle. Prinsessa-lehti on tullut meille monen vuoden ajan. Tänä vuonna taidamme siirtyä Aku Ankkaan. Viikottaisia yhteisiä akkarin lukuhetkiä odotan innolla. Aku Ankan kirjoitettua kieltä on kehuttu monipuoliseksi ja värikkääksi, joten kielenkehittymisen kannaltakin ajattelin sen olevan hyvä juttu.

Ihanaa joulun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...