torstai 8. joulukuuta 2016

Lapsiperhe Ruissalon kylpylässä


Vietimme viime viikonloppuna perheen kanssa ihanan miniloman Ruissalon Kylpylässä. Matkaan lähdettiin varhain lauantaiaamuna, jotta kerkeäisimme kokea ja nähdä mahdollisimman paljon, koska Ruissalossa on paljon tekemistä kylpylän lisäksi. Suuntasimme ensiksi kulkumme Turun yliopiston kasvitieteelliseen puutarhaan, joka sijaitsee aivan pienen matkan päässä kylpylästä. Mietin etukäteen vähän, että mitä lapset paikasta tykkäävät ja saanko kaikki kolme eri-ikäistä innostumaan aiheesta, mutta huoli oli aivan turha. Kaikki viihtyivät paremmin kuin hyvin. Vanhin tytär kuvaili kauniita kukkia, keskimmäinen halusi kuulla kaiken tiedon kaikista kasveista ja nuorimmainen haisteli ja ihasteli. "Äiti, täällä tuoksuu aivan Thaimaalle!", hän totesi vanhan maailman tropiikissa. Aika mielettömän hyvä hajumuisti, sillä viime Thaimaan matkasta on kaksi vuotta aikaa! 

Kasvitieteellisestä puutarhasta jatkoimme matkaa kohti Ruissasalon kylpylää, matka ei ollut montaa kilometriä, mutta pysähdyimme silti upeassa Honkapirtissä keittolounaalla. Honkapirtissä huokuu historian havina ja vanhan ajan tunnelma. Hyvien lenkkeilymaastojen äärellä sijaitseva kahvila/ravintola onkin suosittu pysähdyspaikka. Kuulimme, että Honkapirtin alueella on myös hyvät Pokemon-jahtialueet.
Lounaalta siirryimmekin sitten Ruissalon kylpylään. Aivan merenrannan tuntumassa sijaitseva kylpylä on varmasti kesällä aivan järjettömän hieno paikka, mutta talvellakin maisemat olivat henkeäsalpaavan upeat. Vai mitä tuumaatte tästä näkymästä?

Majoituimme Ruissalo Span minisviittiin ja siihen mahtui viisihenkinen perhe mukavasti majoittumaan. Hotellissa oli altaiden lisäksi lapsille leikkihuone sekä hotellisuunnistusta, johon tosin emme kerenneet tällä kertaa osallistua. Pihalla oli frisbeegolfkoreja, keinut ja muuta mukavaa puuhaa lapsille. Altailla oli lötköpötköjä ja muita kelluttavia vempaimia lapsille.


Näkymät hotellista oli toiseen suuntaan tällaiset


ja toiseen tällaiset, joten voitte kuvitella, että hymy oli herkässä ja fiilis aivan loistava!


Lapset nauttivat altaissa puljaamisesta ja leikkihuoneessa temmeltämisestä. Kylpylälomat ovat kyllä mukava tapa viettää koko perheen lomaa! Illallisen jälkeen pulahdin vielä hetkeksi yksin spahan. Allasalueella oli järjestetty tunnelmallinen lyhtyuinti. Tunnelmallista, rauhallista ja juuri sitä mitä kiireinen perheen äiti viikonlopulta odotti. Hauskoja perheen yhteisiä hetkiä täynnä iloa ja naurua, ja pieniä hetkiä omaa hiljaista rauhoittumista. Hyviä unia hotellin pehmeissä lakanoissa ja runsasta toisten laittamaa aamiaista. Täydellinen miniloma!
Matka on toteutettu yhteistyössä Sunborn hotelsin kanssa, mutta kaikki mielipiteet ja kokemukset ovat perheen omia. 


Kiinnostaako lapsiperheaiheet?

Blogillani on facebook-sivut. Käy tykkäämässä Bubble bath time. Julkaisen siellä uusimmat blogitekstini sekä jaan lapsiin ja perheisiin liittyviä juttuja huumoria unohtamatta.
Instagramissa @bubblebathtimeblog jaan kuvia arjestamme enemmän ja ajantasaisemmin.

Seuraa blogiani facebookissablogit.fi instagramissa.

2 kommenttia:

  1. Oi, kuulostaa aivan ihanalta viikonlopulta! <3 Mekin haaveilemme kylpyläviikonlopusta, mutta jotenkin tuntuu ettei vapaita viikonloppuja ole kovin paljon näin joulun aikaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi rentouttava reissu, suosittelen! Ehkä alkuvuodesta?

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...