torstai 29. joulukuuta 2016

Välipäivien viettoa

Ensinnäkin iso kiitos kaikille PomppulinnaTaivas-arvontaan osallistuneille. Teitä oli huikea määrä! Olen arponut voittajan ja hän on Johanna Lilja. Onnea kovasti!

Sitten vähän meidän välipäivien kuulumisia.
Joulun välipäivinä olemme saaneet nauttia mielettömän upeista ja aurinkoisista talvipäivistä. Auringosta onkin otettu kaikki ilo irti ja jopa aurinkolasit on kaivettu esille muutamaksi tunniksi kun se aurinko on kerennyt paistaa. Olemme nukkuneet pitkään ja hitaan aamupalan ja leikkihetkien jälkeen olemme ulkoilleet monta tuntia. Luistelemassa olemme käyneet monena päivänä. Ja kuten syksyllä arvailinkin, on luistelusta tullut ihan ykkösulkoilumuoto.  Kun lunta ei ole, ei päästä pulkkamäkeen, eikä puistot ja leikkipaikat kiinnosta paksuissa talvitamineissa. Luistelusta ovat onneksi kiinnostuneet kaikki kolme tyttöä, joten se on nykyisin helppo ja mukava tapa viettää aikaa yhdessä.


Olemme nautiskelleet ihan liian monta kuppia kuumaa kaakaota kermavaahdolla ja vaahtokarkeilla.


Loma on ollut leppoisaa yhdessäoloa tai no, itse olen kärsinyt todella sitkeästä flunssasta, joka on kestänyt jo neljättä viikkoa. Onneksi vihdoin sain lääkkeet, jotka tuntuvat purevan poskiontelotulehdukseen. Mieheni on ollut töissä, mutta tyttöjä on ollut leikittämässä ja apukätenä auttamassa tyttöjen 17-vuotias serkkutyttö.
Iltaisin on joko pelailtu tai käyty leffassa. Sing-leffa oli ennakkolupausten mukaisesti todella hauska ja viihdyttävä. Tänään ajattelimme illalla syödä juustoja ja fiilistellä lomaa.


Sain joululahjaksi Jenni's Hairdays bloggaajan kirjoittaman Letille-kirjan ja kampauksia onkin väännetty päivittäin. Välipäivien missiona kun on ollut se, että opettelen tekemään kauniita lettejä ja kampauksia tyttöjeni hiuksiin.


Miten teidän välipäivät ovat menneet?

Kiinnostaako lapsiperheaiheet?

Blogillani on facebook-sivut. Käy tykkäämässä Bubble bath time. Julkaisen siellä uusimmat blogitekstini sekä jaan lapsiin ja perheisiin liittyviä juttuja huumoria unohtamatta.
Instagramissa @bubblebathtimeblog jaan kuvia arjestamme enemmän ja ajantasaisemmin.

Seuraa blogiani facebookissablogit.fi instagramissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...